‘Vacatures’ Right-Oh jeugd 2017-2018 en PR zaken

‘Vacatures’ Right-Oh jeugd 2017-2018 en PR zaken

Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een vernieuwde jeugdafdeling binnen FC Right-Oh voor het seizoen 2017-2018 en verder. De jeugdafdeling moet nog meer een jeugd opleiding worden, waarbij plezier nog steeds een grote rol speelt, we nog steeds een vereniging willen zijn voor iedereen, echter waar het ‘leren voetballen’ een nog grotere rol dient te gaan spelen. Om dit te bewerkstelligen hebben we hulp nodig, misschien wel van u. Wat zoeken we?

  • Jeugdtrainers van een elftal die zich willen conformeren aan aangereikte oefenstof.
  • Jeugdleiders die een elftal willen begeleiden op zaterdag, waarbij normen en waarden hoog in het vaandel staan.
  • Kadertrainers (in bezit van diploma’s of ervaring als eerste elftal speler), die een complete leeftijdscategorie met meerdere teams en trainers aanstuurt, en die werkt volgens het principe train de trainer.
  • Spelbegeleiders die op zaterdagen wedstrijden begeleiden volgens de nieuwe wedstrijdvormen van KNVB
  • Materiaalmannen, die 1 of meerdere malen per week tijdens trainingsdagen ‘waken’ over de materialen

Wilt u meer weten over een ‘vacature’ en wilt u onze fors groeiende club helpen? Neemt u dan contact op met bestuurslid Mike Snellen, maw.snellen@gmail.com

PR- zaken

  • Verder zijn we nog op zoek naar iemand die wil ondersteunen in de PR. Denk hier bij aan input voor website, social media en nieuwsbrieven. Dus bent u handig met computers en heeft u 1 avond in de week tijd om aangeleverde info en verslagen te verzamelen, bewerken en te plaatsen op diverse media? Neem dan ook contact op met bovenstaande persoon.

 

Facebook pagina, F.C. Right’Oh