Keeperstrainers voor de Jeugdteams

Keeperstrainers voor de Jeugdteams

Voor het seizoen 2017/2018 heeft F.C. Right-Oh zich verzekerd van twee keeperstrainers voor de jeugd. De trainers zijn Leon Knoop, oud keeper van het eerste elftal van Right-Oh en de huidige keeper van het eerste team Jimmy van den Kieboom. Samen gaan ze ervoor zorgen dat de sluitposten van de jeugdteams nog meer plezier gaan beleven aan hun bijzondere positie in het elftal.Daarnaast gaat er natuurlijk keihard gewerkt worden om onze keepers nog beter te maken dan dat ze al zijn.
 
Om ervoor te zorgen dat we in het nieuwe seizoen direct aan de slag kunnen, willen we voor de zomervakantie nog met de keepers bij elkaar komen voor een kennismaking en een eerste training. Daarnaast zijn de ouders van de keepers en de leiders van de elftallen natuurlijk van harte welkom op deze avond.
 
De avond wordt gehouden op 10 juli a.s. om 19:00 uur en wordt gestart met een voorstelrondje en korte uitleg over de trainingen in het komend seizoen. Daarna wordt er natuurlijk lekker getraind.  
 
De volgende leden verwachten wij op 10 juli a.s. op ons Sportpark.
Jeroen van Gils, Joris Rijpert, Chris Brandenberg, Aschwin Keulemans, Tycho van Noort, Delano Kokx en Lisa Voogt.
 
Met sportieve groet,
TC F.C. Right-Oh.

Facebook pagina, F.C. Right’Oh