Trainingsschema 2017-2018

Trainingsschema 2017-2018

Beste leiders, trainers en spelers.

Het heeft allemaal iets langer geduurd dan de Technische Commissie en het bestuur voor ogen hebben gehad bij de indeling van de trainingstijden en -velden. De rede hiervoor is dat we niet meer kunnen trainen bij Sportpark Hiero. Na anderhalf jaar trainen op een veld waarbij te vaak trainingen moesten worden afgelast en dat niet wordt onderhouden en beheerd zoals eerder is overeengekomen is het nu niet meer mogelijk om van dit veld gebruik te maken. We zullen jullie de details besparen, maar het bestuur van F.C. Right-Oh heeft na anderhalf jaar overleg met de beheerder en met de gemeente unaniem voor deze drastische maatregel gekozen. Inmiddels is er intensief overleg met de gemeente geweest om zo snel mogelijk tot een structurele oplossing te komen. Wat het bestuur betreft is dit een volwaardig trainingsveld bij Hiero, kunstgrasveld op het B-veld of een afgesloten C-veld.

Totdat deze structurele oplossing er is zal het voor iedereen aanpassen zijn. Wij realiseren ons dat terdege maar rekenen op jullie begrip en medewerking om zo snel mogelijk tot een structurele oplossing te komen, zodat onze mooie vereniging verder kan groeien in het aanbieden van voetbal voor iedereen in de kern Geertruidenberg.

Met vriendelijke groet,

Bestuur F.C. Right-Oh

Opmerking: zolang het in de avond nog licht is wordt er getraind op het B-veld en niet op het A-veld.

Facebook pagina, F.C. Right’Oh