25 januari: Right-Oh Cleanup Day

25 januari: Right-Oh Cleanup Day

25 januari: Right-Oh Cleanup Day

De 2e seizoenshelft staat voor de deur. Deze willen we met een schone lei beginnen. Daarom is er op zaterdag 25 januari Right-Oh Cleanup Day bedacht  Ons terrein heeft wat aandacht, liefde en hulp nodig. In de loop van de jaren is er aardig wat materiaal verzameld of kapot gegaan. Dat moet dringen opgeruimd worden. Ook zijn er dingen vies geworden of versleten wat op te lossen is met schoonmaak middel en een likje verf. Onder het moto:  Vele handen maken licht werk is er dus Right-Oh Cleanup Day!

Wat is er dan op sportpark het Bolwerk? Worstenbrood, koffie, thee, muziekske en een cleanup lijst die in groepjes aangepakt kan worden. Help je mee? Geef je op bij Henk van Noort of via info.f.c.rightoh@gmail.com. Kun je goed schilderen? Zet het erbij. Heb je een grote aanhanger? Zet het erbij. Ervaring of goede idee├źn voor Cleanup Day? Zet het erbij.

Alvast bedankt voor jullie inzet!

Aftellen tot het Europees Kampioenschap 2020 start.

Powered by Weer1.com