Right-Oh op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Right-Oh op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Leon Hutten heeft (na goed onderling overleg) besloten zijn contract bij F.C. Right-Oh niet te verlengen. Zo komt er na dit seizoen een einde aan een succesvolle samenwerking. De club had graag gezien dat Leon nog een 3e seizoen trainer was van de hoofdmacht en kijkt positief terug op de samenwerking. F.c. Right-Oh staat momenteel 3e in de 4e klasse C en wie weet wat er nog mogelijk is? Dus gaan Leon en de club, vol energie, voor een mooie afsluiting van het seizoen en de samenwerking! F.C. Right-Oh wenst Leon en de selectie veel succes en bedanken Leon nu al voor zijn inzet!.
Het (interim) bestuur gaat de komende periode a.d.h.v. een functieprofiel op zoek naar een geschikte opvolger. Kandidaten kunnen per mail (motivatiebrief + cv) solliciteren: info.f.c.rightoh@gmail.com

Aftellen tot het Europees Kampioenschap 2020 start.

Powered by Weer1.com