Arno Gabriëls volgend seizoen hoofdtrainer bij FC Right-Oh

Arno Gabriëls volgend seizoen hoofdtrainer bij FC Right-Oh

BREAKING NEWS!

Vol trots melden wij dat Arno Gabriëls, 2x ‘trainer van het jaar bij de Bn/De Stem Voetbal Awards’, de opvolger wordt van Leon Hutten. Arno tekent voor 2 jaar. Arno Gabriëls komt uit een echte voetbalfamilie en was de laatste 6 seizoenen hoofdtrainer bij Beek Vooruit.
Arno is het eerste wapenfeit van het nieuwe (interim) Bestuur van FC Right-Oh die als doel heeft gesteld rust en kwaliteit in de club ter verankeren. Een meerderjarige overeenkomst, met een trainer die bekend staat lang bij verenigingen te blijven (Ook bij Klundert en Moerse Boys was hij meerdere jaren werkzaam), past prima in die doelstelling. Wij wensen Arno veel succes met de 2e helft van het seizoen in Prinsenbeek en zien hem daarna (of eerder als toeschouwer) graag op sportpark ’t Bolwerk.

Arno Gabriëls

Arno Gabriëls


Binnenkort zullen we hem uitgebreid voorstellen.

 

Aftellen tot het Europees Kampioenschap 2021 start.

Powered by Weer1.com