4931HV
GEERTRUIDENBERG
tel. 0162-515986

J08 speelt naar de overwinning

Op deze koude maar zonnige zaterdagochtend speelde de J08-1 thuis tegen Sco. De spelers hadden veel energie en enthousiasme wat resulteerde in een 3-3 ruststand.

Na de speech van trainster Tessa walsten we na rust over de tegenstander heen.

Met veel mooie combinaties, assist werd een eindstand van 13-3 bereikt.

Ook de J08-2 moest zaterdagochtend thuis spelen, maar dan tegen Oni.

Er werd goed gestreden om de bal en het overspelen ging ook goed waardoor we met de rust al met 2-0 voor stonden.

Na de rust moesten de kinderen weer even in de wedstrijd komen maar  gelukkig bleven we goed voetballen en werd de overwinning een feit. Eindstand 5-3

Met deze resultaten hebben we naast de ontwikkeling, groei en plezier voor het eerst 6 punten behaald (beide gewonnen). J08 heeft top gespeeld⚽⚽🥳🥳🏆 🏆