tel. 0162-515986

FC Right-Oh 5 - DVKC 3 3-1

Sneeuwvlokje: verving de door corona gevelde HJ Krijnen en deed dat uitstekend, had enkele goede reddingen in huis en was ook verbaal sterk.

De Stofzuiger: met een Miele stofzuiger haal je kwaliteit en duurzaamheid in huis.

Looike: heerste in de lucht en over de grond en gaf de spits van over de brug geen kans, benutte de strafschop feilloos.

De Punaise: maakte zijn rentree en voegde het “Veerse gevaar” toe aan zijn tas met uitgeschakelde tegenstanders.

Face: stapte na 4 minuten in een kuiltje en leek zich ernstig te blesseren.

PJ: draafde, duwde en knokte 86 minuten lang en speelt in zijn hoofd eigenlijk al bij FC Right-Oh 5.

De Pantoffel: maakte veel vuile meters en knokte zich helemaal leeg.

Tuf Tuf Jr.: verdeelde op het midden, stookte het vuurtje zo nu en dan op.

D’n Dretsert: was met zijn snelheid en loopvermogen een plaag voor de Veerse defensie, maakte de 2-0.

De Yeti: zeulde het ongetrainde lichaam over het veld maar zwoegde en bikkelde 90 minuten lang en was zelfs 2x dicht bij een doelpunt, benieuwd of hij nog komt volgende week.

De Tovenaar: maakte voor de 3e wedstrijd op rij veel minuten en deed dat verdienstelijk.

Roche: verving De Tovenaar na een uur en had de 2-0 op de slof, toch bedankt voor het meedoen!

De Verlosser (elders in de gemeente noemen ze hem het wonderkind): versierde de strafschop, stond aan de basis van de 2-0 en maakte zelf de 3-1! Zoals het een topscorer betaamd!

Keulen 2.0:schopte tijdens de warming up een mol knock-out en bleef uit voorzorg aan de kant.

De Kruk: kwam slechts voor het intrappen en de gratis douche naar de FC, bleef dus wel heel.

MOTM: De Punaise en De Verlosser!