DIA 12 (zon) - Right-oh 5 (zon) - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DIA 12 (zon) - Right-oh 5 (zon)

DIA 12 (zon) - Right-oh 5 (zon)

DIA 12 (zon)

0 - 4

Right-oh 5 (zon)

Competitie

Mannen beker reserve zondag poulefase Groep 7 067

Datum

11 september 2022 10:00

Scheidsrechter

H.J.W.M. Kerkhof

Accommodatie

Sportpark De Gouwen
Donkerstraat 34
4847EJ
TETERINGEN
tel. 076-5711629

DIA 12 - RIGHT-OH 5

In de groepsfase van de beker stond vandaag een uitwedstrijd tegen DIA 12 op het programma.

Het lijstje met afwezigen kon eigenlijk zo worden gekopieerd van vorige week met 1 uitzondering, keeper HJ Krijnen.

Nu is de sluitpost ieder seizoen een week of 3 afwezig voor zijn zogeheten “hoogte stage” op een locatie ergens ver ver weg.
De bedoeling van dit alles is om daarna in de resterende wedstrijden tot grote hoogten te stijgen in het doel, met als ultieme droom: de nul!

Feit is ook dat als HJ Krijnen weg is zijn vaste stand-in Sneeuwvlokje vrijwel altijd diezelfde nul houdt.

Terwijl de mist nog aan het optrekken was stonden de heren van FC Right-Oh 5 al om 08:45 uur voor de kantine en was ook de technische staf weer ruim vertegenwoordigd.

Aangekomen bij het keurige complex van DIA was het natte hoofdveld gereserveerd en stond niets een lekker potje voetbal in de weg.

Een blik op de warming up van de gastheren leerde dat de gemiddelde leeftijd daar ietwat lager lag, het had wel iets weg van zo’n wedstrijdje aan het eind van het seizoen, de vaders tegen de zonen.

Het werd dus jeugdige snelheid tegen heel veel ervaring en die ervaring had eigenlijk vanaf het begin de touwtjes in handen.

De Teteringse verdediging had zijn handenvol aan het duo The Artist / De Verlosser, op het middenveld heersten en verdeelden De Ploeg en Tuf Tuf Jr. en ook de verdediging onder aanvoering van Het Eeuwig Talent stond als een huis. 

De eerste mogelijkheden dienden zich al snel aan en De Verlosser was dichtbij maar zag zijn poging op de paal eindigen. 

Na ruim een kwartier opende De Ploeg de score door raak te koppen uit een hoekschop en zo zijn eerste doelpunt voor het 5e te maken, 0-1!

De thuisploeg kwam er ondanks de vele aanwijzingen van hun leider niet aan te pas en werd bij vlagen weggespeeld door FC Treiterpen.

Right-Oh bleef het vijandelijk doel bestoken en  met wat later de mooiste aanval van de wedstrijd zou blijken kwamen de gasten op 0-2!

De Ploeg (die vandaag veel te goed speelde voor zijn bijnaam) bereikte met een schitterende lange bal De Verlosser die de bal even slim bij zich hield tot de aansluiting er was. Het vervolg was een één tweetje tussen Looike en The Artist waarna Looike keurig afrondde!

Nog voor rust maakte ook De Verlosser zijn eerste doelpunt van het seizoen, een keurige kopbal en dus 0-3! 

Achterin ondertussen kreeg Sneeuwvlokje weinig te doen, werd er aan Het Eeuwig Talent bij een corner door de tegenstander gevraagd: “meneer, hoe oud bent u?”, stond Mr. Miyagi na een indrukwekkende warming-up zijn mannetje en viste De Zeis nog maar eens een smintje uit zijn sok. 

Na rust deed FC Right-Oh 5 het ietsje rustiger aan, en de tegenstander was eigenlijk niet bij machte om er iets tegenover te zetten.
Ook de doorlopende wissels deden hun spel geen goed.

Na een uur spelen maakte De Verlosser zijn tweede en tilde hij de stand naar 0-4!

Aan de andere kant maakte Sneeuwvlokje zijn keeperspak toch nog vies toen hij na een uitbal pardoes de bosje induikelde bij het ophalen van de bal en zo de lachers op zijn hand kreeg.

Terwijl De Zeis nog een smintje uit zijn sok viste floot de scheidsrechter af en eindigde een prima potje voetbal in een ruime overwinning voor Right-Oh 5.

Afhankelijk van het resultaat bij de andere wedstrijd kan volgende week bij winst in en tegen Rijen de 2e ronde worden bereikt, aanvang 12:00.

#fcrightoh #kelderklasse #ikbenmikesnellenniet #roadtomarkt36?

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!