RIGHT-OH 5 - DIA 10 - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

RIGHT-OH 5 - DIA 10

RIGHT-OH 5 - DIA 10

Right-oh 5 (zon)

2 - 1

DIA 10 (zon)

Competitie

6e klasse 615

Datum

2 april 2023 10:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Het Bolwerk
Stadsweg 1
4931HV
GEERTRUIDENBERG
tel. 0162-515986

Vandaag het verslag door de ogen van onze enige echte leider, The Bonecrusher.

Vandaag 2 April stond de “Topper” en thuiswedstrijd tegen DIA op het programma. Na een kleine nederlaag uit (2-8 😬 die wat geflatteerd was🀷‍♂️) kwam de koploper uit de competitie onze kant op. Deze gastjes hadden immers nog niet verloren na 16 wedstrijden.

Er werd destijds een bericht gestuurd met excuses dat een speler van hun zijde toen een speler van ons geblesseerd had, daarvoor hulde maar als je afsluit met “ waarschijnlijk kunnen wij bij jullie kampioen worden “ statement gaan hier alle teentjes,kopjes, beentjes etc dezelfde kant op en gebeurt dat dus niet.

Het moraal van dit verhaal is dus eigenlijk al een beetje onthuld. 

Echt een leuk voetballend team wat zeker niet misstaat in 5de of misschien wel 4de klasse, zeker qua leeftijd ( gemiddeld 22 tot 28 jaar, met een enkele heet gebakerde uitzondering, tegenover gemiddeld 33 a 42 jaar) gingen we om 10.30 uur van start.

De lijst met afwezigen was bijna net zo lang als de aanwezigen
De Tovenaar, de Dretsert en de Yeti hadden familieweekend. We werden net al gebeld dat heel het spul waar ze geweest zijn failliet zijn verklaard. πŸ—πŸ€πŸ»πŸΊπŸ·
Keulen 2.0 liet om onbekende reden verstek gaan en De kruk moest met mevrouw de Kruk en de kleine krukjes een weekendje weg.
Het eeuwige talent moest op zoek naar echt talent en vaste vlagger “de Belchinees” haakte na gezondheidsklachten van zijn vrouw ook helaas af, maar onze vaste stand-in Face was bereid de vlag te hanteren, daarvoor bedankt en hulde!

Het stokte dus op 13,5 man, ja u leest het goed, 13,5 ! Dus inclusief “de Ploeg”.
Gelukkig was “good old (36)” Dennis from the Salery om ons uit de brand te helpen. Thanks Dennis !

Wissels bij aanvang waren de Zeis ( die hier gelukkig erg content mee was πŸ˜‰) eerder genoemde de Ploeg en Dennis from the S.

We begonnen gelukkig anders als de afgelopen paar wedstrijden. Scherp, fel, strijd en soms met goed voetbal en creëerden ook sommige goede kansen. Ook de gastheren lieten van zich horen, vaak verbaal met beslissingen waar ze het niet mee eens waren richting de scheids maar creëerden ook enkele kansjes. Over en weer werd er wel eens een tikkie, duwtje en woordje gewisseld onderling maar zonder grote dingen.

We maakte ons op voor de rust maar de laatste lange bal van ons werd een beetje ongelukkig en onhandig uitverdedigd en met vallen door desbetreffende verdediger kwam deze op de hand. Net voor rust een penalty die goed werd ingeschoten door de Artist. Zodoende gingen we rusten met 1-0 voorsprong.

Mr.Miyaghi vroeg om een wissel omdat 1 van zijn 763 kleinkinderen jarig was en daar dus met spoed heen moest voordat de taart aangesneden werd. Voor hem in de plaats dus het debuut voor FC Treiterpen van Dennis.

De start van de 2de helft was weer een beetje zoeken maar al met al geen grote kansen. Na een minuut of 20 bezig zijn viel uit een corner die half weggewerkt werd en weer ingezet de bal op het hoofd bij een speler van DIA en werd het 1-1. Een ding was zeker deze jongen had volgens mij de Champions League gewonnen zo blij was hij.
Na de tegengoal was de beurt weer aan ons. 
Eerst een bal op de paal van de Artist maar toch kwam de 2-1 op het scorebord. 
Na een snelle ingooi van die zelfde Artist op de Verlosser, die hem op zijn beurt klaar legde op de Ploeg (ingevallen), schoot die hem lekker binnen achter de Teteringse keeper.
Na nog wat kleine kansjes, weer woordjes en schopjes her en der bleven de punten op het Bolwerk.

Kortom lekker gewerkt, geknokt en verdiende punten πŸ‘ŒπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Paasmaandag spelen we thuis om 10.30 uur tegen Hardinxveld….. Dus bent u het binnen zitten en eieren zoeken beu, kom dat zien !
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!