5176NK
DE MOER
tel. 013-5159225

Vandaag 20-11-2022 moesten de mannen uit naar Blauw Wit ’81 uit Den Moer, dit is altijd al een lastige ploeg geweest voor Right-Oh waar we amper in het verleden punten hebben gepakt.

De tegenstander begon fel wat al in de eerste 6 minuten al 3 goede kansen opleverde, in de 7deminuut werd Nick de Rooij goed van zijn tegenstander weg alleen de bal ging te ver voorruit.

Right-Oh ging iets meer grip op het spel krijgen en met momenten werd er goed gecombineerd, echter Blauw Wit ’81 bleef ook goed druk houden en in de 29ste minuut een goede redding van onze keeper Rick van Dongen.

In de 32ste minuut een aanval op rechts van Blauw Wit ’81 onze verdediging stond stil en de spits aarzelde niet 1-0, even later weer een goede redding van onze keeper. Right-Oh kwam weer een klein beetje in het spel wat in de en in de 41steminuut een kopbal van Remco van Dongen die net over ging.

Rust even bijpraten wat ze moesten doen, Right-Oh begon de 2de helft te proberen meer combinaties te zoeken wat resulteerde in de 53steminuut een kopbal van Daniek Maas, in die zelfde minuut veroverde Blauw Wit ’81 de bal en een snelle uitval 2-0, dit was een genadeklap voor onze jongens en het spel werd er slechter op. In de 58steminuut raakte Boyd Schipperen geblesseerd, de trainer Arno Gabriels paste gelijk een dubbele wissel toe en Dani Langermans verliet het veld samen met Boyd Schipperen voor Justin Jansen en Beau de Wit. Right-Oh probeerde en niks lukte meer, in 8 minuten tijd scoorde Blauw Wit ’81 maar liefst 3 keer. Mitchell de Rooij kreeg nog een kans om de eer te redden maar de Keeper van Blauw Wit ’81 wist het doel schoon te houden door een fraaie. Right-Oh staat nou in de gevarenzone en moet echt punten gaan halen. Aanstaande zondag staat de uit wedstrijd tegen Jong Brabant op het programma die 2de op de ranglijst staan aanvang wedstrijd 14.30 uur.