4931HV
GEERTRUIDENBERG
tel. 0162-515986

Zondag 04-12-2022 kwam GSBW op bezoek die tweede staan in de competitie dus een zware klus voor de mannen uit Den Berg, want de punten kunnen we hard zat gebruiken.

GSBW begon fel en Right-Oh verdedigde goed en loerde op de counter wat resulteerde dat Nick de Rooij alleen voor de keeper kwam en die hield het doel schoon van de Tilburgers.

In de 21ste minuut een goeie corner van Dani Langermans die uit het doel werd getrapt door een verdediger van GSBW. In de 37ste minuut een vrije trap voor GSBW die net langs de paal belandde.

Dan in de 37ste minuut een razendsnelle aanval op rechts van de bezoekers die de bal goedlegde voor de spits van GSBW die hij keihard inschoot 0-1. Echter Right-Oh was niet onder de indruk van deze tegenslag en bleef goed voetballen wat resulteerde een aanval op links met een goede voorzet van Nick de Rooi en Marciano Broeders kopte de bal geweldig in 1-1. Right-Oh bleef aanvallen nog voor rust nog een goed schot van Remko van Dongen en een bal op de paal van Marciano Broeders. Rust even plan van aanpak te maken voor de 2dehelft want Right-oh proefde dat er zeker 3 punten te behalen waren vandaag.

Na de thee begonnen de 2 ploegen beide voorzichtig maar in e 63ste minuut een mooie combinatie tussen de broers Mitchell en Nick de Rooij maar de keeper van GSBW stopte het schot. Tijd om te wisselen besloot trainer Arno Gabriels, Bob van Schijndel en Marciano Broeders verlieten het veld voor Siem Velthoven en Daniek Maas wat later een gouden wissel bleek te zijn. Siem Velthoven werd in het midden aangespeeld en gaf de bal op rechts naar Remko van Dongen die een perfecte voorzet gaf op Daniek Maas die hij feilloos afrondde met een schitterende kopbal 2-1. De trainer wisselde  Vince van Hulst voor Boyd Schipperen. GSBW moest nu komen maar de 15 jarige jeugdkeeper Tygo van Noort had een paar prachtige reddingen die hij spectaculair uit het doel hield een compliment voor deze jeugdige keeper. GSBW bleef komen en Right-Oh hield stand maar in de 89ste minuut een mooie counter van Right-oh en Daniek Maas kapte zijn directe tegenstander uit en plofte de bal tegen het net 3-1. Nog een dubbele wissel de broertjes de Rooij werden nog vervangen door Beau de Wit en Justin Jansen en Right-Oh speelde de wedstrijd probleemloos uit. Een zeer verdiende overwinning met een goede inzet waar voor iedere meter gestreden werd. Aanstaande zondag 11 december speel Right-oh zijn laatste wedstrijd voor de winterstop uit tegen Dussense Boys die gelijk staat in punten met voor Right-Oh een belangrijke wedstrijd om uit de gevaren zone te komen, aanvang wedstrijd 14.30 uur.