tel. 0411-642334

Teleurstellende start na winterstop F.C Right-Oh.

Mannen uit Den Berg laten punten liggen in Biezenmortel

Eindelijk was het weer zover zondag 5 februari de winterstop is voorbij en competitie in 4de klasse-D kon weer beginnen en Right-Oh moest op bezoek bij VCB uit Biezenmorstel.

Er stond een stevige wind om te voetballen en daar moest men wel rekening mee houden. VCB begon fel in de 3de minuut een verre trap van de keeper die door de wind richting achterhoede van Right-Oh ging waarbij de aanvaller van VCB een overtreding maakte maar niet voor werd gefloten en met een simpele schuiver was de 1-0 achterstand was een feit. De mannen uit Den Berg wisten wat ze moesten gaan doen en dat was aanvallen. Dat gebeurde ook, maar VCB zat er fel op en Right-Oh kwam  niet aan voetballen toe. In de 9de minuut een mooie combinatie met Remco van Dongen die haalde uit maar de lat redde de keeper van VCB. De thuisploeg bleef ook jagen en in de 14de minuut een aanval over links en de achterhoede lette  niet op en de bal viel achter het net van de keeper van Right-Oh 2-0. Dat was een domper en zichtbaar in het veld, de wedstrijd werd grimmiger maar de scheidsrechter zag maar aan 1 zijde de overtredingen en van de thuisploeg totaal niet, wat Right-Oh natuurlijk enkele gele kaarten opleverde. De 2de helft Right-Oh had andere shirts aan (blauwe) want de mannen uit Den Berg waren in het officiële tenue gestart bij de aanvang van de wedstrijd en de scheidsrechter kon het onderscheidt tussen oranje en rood niet zo goed zien, zou dat dan het verschil maken voor de 2dehelft. Trainer Arno Gabriels had Justin Jansen in de kleedkamer gelaten en gewisseld voor Kevin van Dongen. Right-Oh begon beter in de wedstrijd te komen maar door de vele overtredingen die de thuisploeg maakte kwam Right-oh niet in het eigen spel. In de 63ste minuut werden Ruud van Dijk en Dani Langermans vervangen door Marciano Broeders en Nick de Rooij, nog meer aanvallers erbij. Right-oh ging de druk opvoeren in de 70steminuut kwam Ferhat Karasahin  erin voor Daniek Maas en in de 79ste minuut werd Boyd Schipperen vervangen door Beau de Wit. Right-Oh viel massaal aan en VCB stond met de rug tegen muur, in de 81ste  minuut een goeie diepte pass van Jules Bossers die Siem Velthoven bereikte die de bal keurig in de hoek van de goal schoot en de aansluit treffer was daar 2-1. Right-oh bleef drukken en Beau de Wit had pech met een afstand schot wat rakelings naast ging en een schot wat op lat belandde. Door het vele tijd rekken van de tegenstander zou er toch wel ± 8 of 9 minuten moeten bijkomen ook al om het feit dat ze in Biezenmortel maar 1 wedstrijdbal hebben had je dat toch wel verwacht maar nee de scheidsrechter trok er niks bij, helaas voor F.C. Right-Oh want ze stonden voor de 2de periode er niet slecht voor en daar kan nou nagenoeg wel een streep door. Zondag 12 februari speelt F.C.Right-Oh thuis tegen Audacia aanvang wedstrijd 14.00 uur.