5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-343927

Afgelopen zondag 6 november moest F.C. Right-Oh op bezoek bij Baardwijk wat naast het RKC stadion ligt.

Baardwijk ging fel van start wat in de 2de minuut al een goede kans kreeg om de score te openen. Ze bleven het 1ste kwartier flink druk houden maar in de 16de minuut was het raak door een dekkingsfout van onze achterhoede 1-0. Right-Oh kreeg na de achterstand meer grip op de wedstrijd, een vrije trap in de 22ste minuut van Dani die perfect Daniek vond maar de kopbal ging net voorbij de goal. In de 25ste minuut een tegenvaller voor Kevin die geblesseerd uitviel zijn vervanger Bob nam zijn plaats in. Right-Oh kwam meer in de wedstrijd maar nog geen doelpunten, in de 30ste minuut een verdwaald schot van links waar niemand op reageerde en 2-0 achter. Right-Oh voerde de druk op en de goal van onze jongens hing in de lucht. In de 34ste minuut Nick werd aangespeeld die draaide goed weg van zijn tegenstander en speelde Daniek aan die vrij baan had naar de goal en keurig afmaakte 2-1. De druk voor Baardwijk werd groter

In de 38ste minuut werd Siem aangespeeld die zijn tegenstander uit kopte en zichzelf lanceerde de bal panklaar legde voor Nick die hem goed afmaakte 2-2. Right-Oh was nog niet bekomen van de gelijkmaker want Baardwijk kwam door op rechts die de spits lanceerde en de 3-2 achterstand was een feit. Na de rust een aanvallend Right-Oh wat in de 63ste minuut een goed schot van Dani die de keeper goed redde. In de 74ste minuut kreeg Baardwijk een corner op rechts waarbij onze keeper Rick zwaar gehinderd werd en de bal viel tegen het net, doelpunt zei de scheidsrechter die de wedstrijd naar behoren floot dit was toch wel een foutje. Trainer Arno  van Right-Oh wisselde Boyd en Remco voor Vince en Marciano en Right-Oh voerde de druk op en het werd steeds gevaarlijker voor de goal van Baardwijk die alles uit de kast haalde inclusief de grensrechter. In de 85ste minuut een handsbal van Baardwijk en strafschop en de 2de gele kaart voor een verdediger van Baardwijk Daniek schoot hem keurig in de hoek 4-3. Rutger kwam nog voor Dani en Right-Oh ging vol in de aanval om toch nog een puntje te halen maar het mocht niet baten. De trainer van Baardwijk concludeerde na de wedstrijd dat dit een zware bevalling was. De mannen van Right-Oh hebben hard gewerkt en gevochten maar helaas het mocht niet baten. Aanstaande zondag 13 november komt de hekkensluiter Were Di op bezoek waar hopelijk F.C. Right-Oh zijn 2deoverwinning van dit seizoen gaat pakken aanvang wedstrijd 14.00 uur.