4931HV
GEERTRUIDENBERG
tel. 0162-515986

Spannende eindstrijd voor behoud in 4de klasse.

Afgelopen zondag 23-april moest Right-Oh thuis aantreden tegen de nummer 3 van de ranglijst Jong Brabant, een jonge snelle ploeg met goed voetbal. Right-Oh begon voorzichtig net zoals Jong Brabant wat niet weg nam dat er al in de beginfase van de wedstrijd een mooie kans voor Right-Oh bracht. Jong Brabant verdedigde slecht uit en Daniek Maas stoorde goed de bal tetste op en de kopbal van Siem Velthoven pakte de keeper. Het was Right-Oh die in het begin de overhand had, een paar gevaarlijke corners van Dani Langermans konden de mannen uit Den Berg niet afmaken of de keeper redde of hij werd door de verdediging weggewerkt. In de 27ste minuut een tegenvaller voor de thuisploeg de goed spelende Vince van Hulst moest er met een blessure vanaf en de kersverse vader Remko van Dongen was zijn vervanger. Jong Brabant kwam steeds beter in de wedstrijd en voor de goal van Right-Oh werd het steeds gevaarlijker.  In de 42ste minuut was het slecht uitverdedigen van de achterhoede de keeper Yannick Lusse kon in eerste instantie de bal nog redde maar de inkomende speler tikte de bal beheerst tegen het net 0-1. Jammer maar ook weer een onnodige goal. Right-Oh wist wat het doen moest en dan was aanvallen, een aanval op links met Siem Velthoven bracht nog gevaar maar het mocht niet baten, rust. Weer een domper voor Right-Oh Ruud van Dijk moest ook met een blessure het spel verlaten en in de 2de helft was zijn vervanger Nick de Rooij dus trainer Arno Gabriels had voor nog meer aanvallen gekozen. Maar Jong Brabant bleef ook gevaarlijk  een schot schampte de paal. De wedestrijd werd grimmiger en harder er kwamen steeds meer overtredingen van beide partijen en de scheidsrechter trok het meeste geel voor de thuisploeg wat resulteerde een 2de gele kaart voor een verdediger Bob van Schijndel van Right-Oh dus ze stonden met 10 man. Het werd een zware dobber voor de mannen uit Den Berg maar hielden het hoofd koel. In de 70ste minuut een perfecte steekbal van Nick de Rooij op Siem Velthoven die de bal in de hoek van de goal schoof 1-1. Jong Brabant kwam nog steeds er gevaarlijk uit een vrije trap die door Yannick Lusse uit de kruising werd gehaald. Maar Right-Oh bleef het kopje erbij houden. Een paar verse krachten kwamen nog in her veld Beau de Wit verving Siem Velthoven en Stefan Huizer Justin Jansen. Eindstand 1-1 in ieder geval een punt wat F.C. Right-Oh hard nodig heeft, ze staan met 3 ploegen op 24 punten (Raamsdonk en Blauw Wit 81) maar de ploeg uit Den Moer heeft 1 wedstrijd minder gespeeld. De komende 2 zondagen wordt er geen competitie gespeeld de volgende wedstrijd van F.C. Right-Oh is op zondag 14 mei thuis tegen Dussense Boys aanvang wedstrijd 14.30 uur. Daarna in de kantine wordt er weer muziek verzorgt door DJ Mel en de zanger Youri komt live zingen. Kom ook naar de gezellige kantine van F.C. Right-Oh 14 mei.