Facebook Toestaan Niet toestaan

Verslag 11 januari 2023 Walking Football TSC - F.C. Right-Oh

11 januari 2023 16:30

Theo Velthoven

Woensdag 11 januari 2023 was het weer zover de 1ste wedstrijd van het nieuwe jaar en die was uit naar TSC uit Oosterhout. De mannen uit Den Berg waren zeer gemotiveerd want de laatste keer dat ze tegen TSC hadden gevoetbald hadden ze een fikse nederlaag gekregen. Bij Right-Oh hadden ze de tactiek goed doorgesproken en ze zouden op de laatste lijn met 3 man verdedigen en 2 op de middenlinie en 1 in de spits, gelijk goed druk zetten wanneer TSC in balbezit wilde komen en dat ging heel goed.

TSC wist geen raad hoe ze de bal in bezit konden houden en kwamen na genoeg niet voor de goal van Right-Oh. Bij de mannen uit Den Berg liep het als een leien dakje, er werden uitstekende combinaties gemaakt en goed vrij gelopen wat resulteerde na ± 15 minuten de 0-1 voor Right-Oh. TSC was verrast en wist nog steeds geen raad met het uitstekende spel van Right-Oh en dat irriteerde de spelers uit Oosterhout. Daar profiteerde Right-Oh gretig van en al gauw liet de 0-2, 0-3, 0-4 en de 0-5 aantekenen dat was de ruststand. In de 2de helft kwam TSC met een compleet nieuw elftal op de mat en daar moest Right-Oh even aan wennen. Zij speelde met een diepe spits die goed stoorde want na 10 minuten in de 2de helft was het 2-5. Right-Oh stelde orde op zaken en kreeg weer grip op het spel waar ze ook nog goede kansen kregen maar helaas niet konden benutten. De mannen uit Den Berg speelde zeer gedisciplineerd de wedstrijd uit zonder verder in de problemen te komen. Een zeer verdiende overwinning van 2-5 voor F.C. Right-Oh en een compliment voor de mooie goals en combinaties die ze maakte. Doelpuntenmakers waren Jeffrey en Carel. De volgende wedstrijd is op 1 februari thuis op het sportpark Het Bolwerk aanvang wedstrijd 10.30 uur.