1 februari 2023 15:30

Theo Velthoven

Bredase WDS '19 met nederlaag naar huis.

Woensdag 1 februari was het weer zover, de Walking Football mannen van FC. Right-oh kreeg WDS'19 de ploeg uit Breda waar aanvoerder van het Nederlands elftal  Virgil van Dijk zijn voetbal carrière begon op bezoek.

In deze winderige ochtend hadden beide ploegen er zin in om een lekker potje te voetballen. De 1ste 10 minuten van de wedstrijd was het voor beide ploegen een beetje de kat uit de boom kijken. Right-Oh ging meer druk zetten en kreeg meer balbezit wat resulteerde na een kleine 20 minuten een 4-0 voorsprong. WDS 19 ging meer storen wat uiteindelijk uitmondde in een doelpunt. Right-oh pakte de draad weer op waar het de wedstrijd met mooie combinaties en direct spel wat de tegenstander uit balans bracht en een ruststand van 6-2 bereikt was. Na de rust een ander speelbeeld WDS 19 kwam met een ander team op de mat en combineerde goed wat 6-2 aantekende. Right-Oh moest zijn eigen gaan herpakken en scoorde 7-2. De scheidsrechter benadrukte nogmaals de spelregels niet hard lopen met of zonder de bal en geen lichamelijk contact waar hij terecht regelmatig voor floot. Er werd nog 2 keer gescoord door WDS 19 en 1 keer voor Right-oh. Eindstand 8-4 voor de mannen uit Geertruidenberg. Doelpunten makers waren Frans, Jeffrey en Theo. Over 4 weken 1 maart speel F.C. Right-Oh uit tegen Zundert aanvang wedstrijd 10.30 uur.