Eerste verlies Walking Football F.C. Right-Oh

1 maart 2023 14:30

Theo Velthoven

Zege reeks door v.v. Zundert gestopt.

Woensdag 1 maart moesten de mannen uit Geertruidenberg uit aantreden tegen v.v. Zundert een nieuwkomer die zich afgelopen seizoen voor het eerst hebben gemeld om mee te doen in het Walking Football circuit van NAC Maatschappelijk Old Stars. Het was een mooie ochtend om te voetballen en beide partijen hadden er zin in. Vanaf de aftrap was het naar elkaar kijken wie wat ging doen en zowel Zundert alsmede Right-Oh probeerde zoveel mogelijk in bal bezit te blijven. Dat ging goed voor de 1ste tien minuten toen maakte de achterhoede van Zundert een fout en die werd meteen afgestraft 0-1. Nog geen 2 minuten later een goed combinatiespel van Right-Oh en het stond 0-2. Zundert herpakte zich snel en scoorde ook door fouten van de achterhoede in korte tijd  2-2. Het was een gelijk opgaande strijd en Right-Oh kwam weer op voorsprong met snel overspelen en goed combineren 2-3. Right-Oh stond nog na te genieten van de voorsprong maar Zundert was zeer alert en de gelijkmaker was weer daar 3-3 en het was rust. In de rust spraken de mannen uit Geertruidenberg af dat er achterin compacter verdedigd zou worden maar bij Zundert hadden ze ook het e.e.a. besproken. De strijd ging gelijk op maar Zundert maakte de doelpunten 5-3 voor Zundert. Right-Oh ging zijn eigen herpakken en scoorde ook nog 2 keer 5-5. Right-Oh miste veel kansen waaronder 2 penalty’s en kon de overwinning mee naar huis nemen, maar Zundert miste de kansen niet die ze kregen en scoorde nog 2 doelpunten wat stand op 7-5 bracht en de  overwinning uiteindelijk thuis hielden. Een gelijkspel was mooi geweest omdat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, een heerlijk en sportief potje voetbal op de woensdagmorgen. Doelpunten makers F.C. Right-Oh Jan, Bert, Sjors en Theo. Volgende wedstrijd is op woensdag 5 april uit tegen T.V.C. in Breda.