Valse start Right-Oh 1 in 2017

Valse start Right-Oh 1 in 2017

De eerste wedstrijd na de winterstop was uit naar Bavel.

Right-Oh kon op zijn zachts gezegd niet op zijn sterkst uitkomen. Blessures waren hier debet aan.

Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd en er kwamen dan ook weinig kansen.

Misschien was het Bavel dat iets meer in de wedstrijd zat. Tot aan de rust gingen ze dus gelijk op en moest het dus in de 2e helft gaan gebeuren. In de 47e minuut een goede kans voor Bavel maar Jimmy v.d. Kieboom redde bekwaam. Maar 8 minuten later een vrije trap voor Bavel. Right-Oh stond er bij en keek er na. Niemand reageerde en de 1 – 0 was een feit. Bavel schoot 3 minuten later op de lat en dus geluk voor Right-Oh. Maar het was uitstel van executie. Uit een corner van Bavel kopte ze 2 – 0 binnen. Right-Oh stelde daar weinig tegenover. Bavel ging door en zette meer druk. In het strafschopgebied maakte Eric van Huizen hands en kreeg een rode kaart. Maar ook een penalty tegen. Bavel verzilverde deze penalty en de wedstrijd was met 3 – 0 wel gespeeld. Mede ook dat Right-Oh met tien man de laatste minuten moest spelen. Trainer Paul van Dijk wisselde nog wat spelers. Tim Broeken, Dani Langermans en Sam Val kwamen er in voor Arie Eikelenboom, Richard Jansen en Remco van Dongen. Maar dat resulteerde ook niet in een goal voor Right-Oh. Sterker nog Bavel scoorde nog 2 keer en de eindstand was 5 – 0. Wel een verdiende overwinning voor Bavel maar wel een geflatteerde uitslag. A.s. zondag een thuiswedstrijd voor Right-Oh tegen Groen Wit.

Hopelijk gaan er dan weer punten gepakt worden. De aanvang is 14.30 uur.

Facebook pagina, F.C. Right’Oh