Nieuwe website op komst

Nieuwe website op komst

Er wordt gewerkt aan een geheel nieuwe website.

Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een geheel vernieuwde website. Als deze actueel wordt zullen we jullie uiteraard hierover informeren. Wat kunnen jullie o.a. verwachten?

Nieuwe website

De nieuwe website  zal zo volledig mogelijk en actueel worden gemaakt met specifieke voetbal modules zoals ClubTV / Narrowcasting en er is een App (Android / iOS) beschikbaar. Er is een ook koppeling met de KNVB dit maakt het mogelijk dat automatisch het programma, uitslagen, afgelastingen en standen op de website, Clubtv en app direct beschikbaar zijn. De ingelezen data van de KNVB kan vervolgens middels de ‘Uitslagen & Standen’ module verrijkt worden met kaarten, assists, doelpunten, doelpunttype, opstelling, wedstrijdverslagen, foto’s, video’s, etc.
Ook is het mogelijk om binnen deze module toernooien en vriendschappelijk wedstrijden toe te voegen die niet worden aangeleverd door de KNVB. Tevens biedt het o.a. de mogelijkheid om verjaardagen, team overzichten, pupil van de week, veldindeling en opstellingen te publiceren.

CLUBAPP Mobiele applicatie

Voor Android, iOS iPhone en Windows Mobile is speciaal een native app ontwikkeld. Het is mogelijk om gemakkelijk op je mobiel te kijken wanneer en hoe laat je moet spelen, of er afgelastingen zijn en de uitslagen van je club of team. VoetbalAssist heeft speciaal voor de mobiel geoptimaliseerde internetapplicatie ontwikkeld (gelet op laadtijd, bandbreedte, klein scherm). 

CLUBTV / NARROWCASTING

Het is mogelijk om het programma (veld, kleedkamer, aanvangstijd, opstelling met pasfoto’s, etc), standen en uitslagen van elk willekeurig team te projecten op monitors in te kantine of kleedkamer. Tevens is het mogelijk om hier mededelingen te plaatsen en is er gelegenheid tot tonen van sponsors, twitterberichten (voor een interactief karakter), buienrader, flitsmeister, voetbaljournaal (ondertiteld), agenda, video’s, een lichtkrant mee laten lopen tijdens de presentatie en nog veel meer. Clubtv is erg flexibel opgezet, zo is het mogelijk zelf te bepalen hoe lang (en op welke dag en op welk tijdstip) bepaalde informatie getoond moet worden en is het mogelijk om meerdere tv’s op te hangen met daarin verschillende slideshows/informatie. Tevens is het mogelijk om de inhoud op afstand te bedienen, bijvoorbeeld vanuit huis.

INFOBALK

De infobalk is de rechter balk op de website waar de bezoeker zelf invloed op kan uitoefenen en kan personaliseren. De bezoeker bepaald zelf welke informatie daar moet staan bij elk bezoek. Speelt iemand zelf bij een jeugdteam, ligt het voor de hand de standen, programma en topscorerslijst van zijn team in te stellen. Maar voordat de bezoeker zelf zijn voorkeur heeft ingesteld, kan hier worden ingesteld welke informatie van welk team hier moet worden getoond wanneer een bezoeker zijn eigen voorkeur niet opgeeft (default waarde).

SMS

Naast de pushnotificatie kan er een bericht verstuurd worden per sms. Een afgelasting naar een team of een notificatie naar alle leden toe? Dit kan per sms. De club maakt hiervoor geen kosten, maar de ontvanger betaald per ontvangen SMS. De ontvanger moet zich voor deze sms dienst wel eerst aanmelden via de website, en men kan zich ook ten alle tijde weer gemakkelijk afmelden. Na aanmelding ontvang je dan bij een afgelasting eens sms. Hier kunnen afgelastingen van trainingen of wedstrijden per team worden verwerkt. Deze zullen direct op de website, app en Clubtv zichtbaar zijn. Hier kunnen afgelastingen van trainingen of wedstrijden per team worden verwerkt. Deze zullen direct op de website, app en Clubtv zichtbaar zijn. Tevens is het mogelijk een pushnotifcatie of sms-zending naar specifieke teams te doen.

NIEUWSBRIEF MODULE

  • Nieuwsbrief in de layout van de club (website) / template
  • Nieuwsbrief versturen naar groepen: teams, cmsgroepen, alle leden, leden met bepaalde functies
  • Nieuwsbrief versturen naar mensen die zich hebben ingeschreven via de site of een formulier
  • Uitgebreide statistieken inzien van het aantal mensen dat de nieuwsbrief heeft geopend, clicks vanuit de nieuwsbrief, bounces, etc

 

 

Aftellen tot het Europees Kampioenschap 2021 start.

Powered by Weer1.com