Belangrijk nieuws over de VOETBALPLAATJES!!

Belangrijk nieuws over de VOETBALPLAATJES!!

De voetbalplaatjesactie van de Albert Heijn gaat bijna van start. Aanstaande zaterdag tussen 10:00 én 12:30 uur worden de persoonlijke voetbalboeken (heb je een plaatje dan heb je een boek) uitgereikt in de kantine. Graag zoveel mogelijk per team langs komen.

Vanaf maandag (17 feb) kan iedereen voetbalplaatjes sparen… maar jullie kunnen ze al eerder scoren. Vanaf zaterdagavond 19:00 uur ontvang je, op het vertonen van je album, al voetbalplaatjes bij je boodschappen. (Nieuwe) Leden die niet op de foto zijn gezet kunnen bij mij alsnog een album opvragen.

Als laatste. In je album staat een unieke code. Daarmee log je in op www.myclubstars.store Hier kun je (tegen betaling) merchandise bestellen met je eigen naam er op. Hoe cool is dat? Ik zal jullie hier later uitgebreider over informeren.

My Club Stars

Aftellen tot het Europees Kampioenschap 2021 start.

Powered by Weer1.com