12 september 2020 10:00

Accommodatie

Onbekend

Na het mooie verslag van vorige week geschreven door de treiterpen waarvoor mijn dank moet ik weer aan de bak .

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen TSC uit Oosterhout op het programma na dat enkele ouders het veld hadden gereed gemaakt kon Samir als scheidsrechter aan de wedstrijd beginnen .

Het was gelijk duidelijk dat ze er zin in hadden het kwam er de eerste helft nog niet helemaal uit 3-0 waar bij gezegd mag dat het doelpunt van een hele mooie was , net na de rust kwam TSC op 3-1 dit was het sein om in een wat hogere snelheid te gaan voetballen en kwamen we op een eindstand van 10-3 de doelpunten makers waren van daag Nick Rik Kiyan Yaro en Rintje 6x .

Volgende week uit naar TVC Breda altijd lastig tot volgende week.