Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

Komend weekend geen Competitie Amateurvoetbal

12 januari 9:45  De KNVB heeft besloten dat tot en met vrijdag 21 januari alle competitiewedstrijden in het amateurvoetbal komen te vervallen vanwege de huidige coronamaatregelen. Het gaat om zowel het veld- als het zaalvoetbal*. Op vrijdag 14 januari maakt het kabinet de nieuwe coronamaatregelen bekend.meer »

32x gelezen

Grote Clubactie record bij FC Right-oh!!

29 december 15:15  Na het record van vorig jaar werd het doel voorzichtig met 1 lot meer op 2.898 gezet en daar zijn we toch overheen geknald!!! 3.587 loten werden er door onze enthousiaste leden verkocht! Dat is echt heeeel veel! meer »

35x gelezen

KERST- EN NIEUWJAARSGROET

22 december 12:45  Het (voetbal)jaar 2021 is nagenoeg ten einde. Wederom een jaar, waarin van ieder van ons veel werd gevraagd, zowel in privé- en werksituatie, als op sportief gebied. Tussen de Lock downs en avondklokken door, werd er de ene keer in 4-tallen, de andere keer in 2-tallen en soms weer helemaal niet getraind. Werd de competitie gestart en weer gestaakt. Eerst voor de A-categorie teams, toen voor alle teams en zo eindigt nu ook het sportjaar 2021.meer »

66x gelezen

Competities amateurvoetbal komend weekend deels stilgelegd

29 november 20:45  Hoi Right-oh leden, Hieronder het laatste nieuws van de KNVB. De B-categorie, bij ons alle teams behalve Right-oh 1 & 2 (sorry guys), mogen dit weekend voetballen. Vooralsnog alleen dit weekend. Dit omdat het debat over de Corona maatregelen komende dinsdag en het advies van het Voetbal Medisch Centrum wordt afgewacht. meer »

69x gelezen

Stemmers bedankt!

23 november 17:15  De stemmen zijn geteld. Bekijk hieronder het resultaat van Rabo ClubSupport 2021.meer »

56x gelezen

Artikel VoetbalJournaal Karo Sarkis en Mohamed Jacob

12 november 17:00  Ze spelen zelf al jaren in de selectie bij FC Right-Oh, maar zijn dit jaar tegelijkertijd trainer van de JO-17. Een dubbelfunctie waar Karo Sarkis en Mohamed Jacob van genieten. Ze zijn waarschijnlijk bezig met de laatste stappen als selectiespelers en stomen de jeugd klaar om zelf de stap naar het eerste of tweede elftal van hun club te maken.meer »

145x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!