Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

Wij zijn op zoek naar een trainer voor de VR1 zondag

16 juni 11:30  FC Right-oh is voor het seizoen ‘21/’22 op zoek naar een train(st)er voor haar 1e vrouwenelftal (5de klasse, zondag). Het eerste elftal bestaat uit een mix van jonge speelsters en meer ervaren speelsters. meer »

100x gelezen

Start Ballenactie

16 juni 9:15  Deze week starten we bij FC Right-oh met de Ballenactie , in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee? meer »

98x gelezen

Corona – informatie van FC Right-oh

4 juni 13:45  De Regiocup start op 5 juni 2021 onder geldende RIVM-richtlijnen! Heb je klachten, dan blijf je thuis. We houden 1,5 meter afstand etc etc. Bij FC Right-oh gelden aanvullende zaken:meer »

132x gelezen

KNVB Regiocup aankomend weekend van start

3 juni 16:45  Komend weekend is het eindelijk zo ver; we gaan van start met de KNVB Regiocup voor de jeugd! Bijna 30.000 teams spelen de komende vier weekenden wedstrijden tegen verenigingen uit de regio. meer »

56x gelezen

Artikel Henk in ‘t Groen over het 45+-voetbal

2 juni 20:30  Voetbal is een spelletje waar veel kinderen op jonge leeftijd verliefd op worden. De geur van het gras, de euforie bij een doelpunt, de gezelligheid voor en na een wedstrijd. Al op jonge leeftijd maak je herinneringen waar je het jaren later nog over hebt. En eigenlijk wil je daar ook nooit mee ophouden, met voetballen en het maken van herinneringen. Dat is ook de reden dat Henk in ’t Groen bij FC Right-Oh start met 45+-voetbal. “Het blijft gewoon leuk.”meer »

38x gelezen

Artikel Danny Kemmeren speler van Right-Oh 4 in VoetbalJournaal

1 juni 21:30  Danny Kemmeren geniet van meerdere rollen bij FC Right-Oh 4meer »

44x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!