Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

Help jij ons in de kantine?

Vandaag, 22 september 12:15  Kijk het een plaatje zijn, onze nieuwe kantine! Wil jij eens aan de ander kant van de Bar komen kijken? Heel graag! meer »

4x gelezen

Start Grote Clubactie zaterdag 18 september 2021!

14 september 7:45  Beste lotenverkoper, Op zaterdag 18 september (niet eerder) start de Grote Clubactie. Right-Oh doet natuurlijk mee en wij willen proberen om het record van vorig jaar te breken. Ons doel dit jaar is dan ook 2.898 loten. Een lot kost € 3,-. En van de opbrengst gaat maar liefst 80% (€ 2,40 per lot) naar de club! De kopers maken kans op een geldbedrag van € 100.000,- en de verkopers kunnen mooie Right-Oh materialen verdienen!meer »

33x gelezen

IKKE en potje fluiten

13 september 0:00  (redactie) IKKE schreef vroeger artikeltjes in het clubblad ‘De goaltjesdief’. Hij gaf toen zijn visie op de gang van zaken binnen FC Right-Oh. Inmiddels is de identiteit van IKKE bekend, man van de club, scheids en mollenvangermeer »

351x gelezen

Help ons aan een goede start van het seizoen! Spaar mee met Voetbalpassie!

9 september 13:45  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een uitdagend seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij FC Right-Oh. De coronacrisis en de inbraak heeft zijn sporen nagelaten. Zeker op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen om het nieuwe seizoen goed te kunnen starten. En daar hebben we jouw hulp bij nodig! meer »

49x gelezen

Update jouw supporters: gebruik de liveblog functie!

9 september 8:15  Voor iedereen die de ClubApp gebruikt is het mogelijk om een liveblog te starten. Een liveblog is de ideale manier om thuisblijvers (supporters, ouders, geblesseerden, personen die verhinderd zijn, vakantiegangers) op de hoogte te houden van belangrijke gebeurtenissen tijdens een wedstrijd. Voor ieder team (jong en oud) kan een liveblog worden gestart. Daarin kunnen foto's worden toegevoegd, doelpunten kenbaar worden gemaakt, wissels in worden doorgegeven en nog veel meer!meer »

25x gelezen

Ga je naar de Plus? Spaar voor FC Right-oh!

7 september 8:45  Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij de Plus bij elke 10 euro aan boodschappen een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren en en toewijzen aan FC Right-oh . meer »

19x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!