Algemeen nieuws - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

Onnodig verlies F.C. Right-Oh tegen koploper WSJ

Gisteren, 20 maart 15:00  Concurenten lopen niet in op F.C. Right-Oh, nog niet in de gevarenzonemeer »

20x gelezen

TEAMMANAGER zijn heeft veel voordelen.

17 maart 15:30  Ieder team heeft wel iemand die als eerste zegt: ‘Dat regel ik wel!’ Of het nu gaat om het maken van de opstelling, of het bijhouden van de aanwezigheid van de spelers. De verschillende teammanagersfuncties binnen Voetbal.nl helpen de teammanager bij de organisatie van het team.meer »

20x gelezen

AFGELAST? Met pushberichten ben je altijd op de hoogte

17 maart 15:15  Binnen de Voetbal.nl-app is het mogelijk om via pushberichten op de hoogte te blijven van ontwikkelingen van jouw favoriete teams. Zo blijf je bijvoorbeeld op de hoogte van afgelastingen, wedstrijdwijzigingen en uitslagen. meer »

18x gelezen

Ons voetbal is van iedereen!

17 maart 11:15  Het voetbal steunt de komende week de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie met een grote OneLove-actie. Met OneLove spreken wij ons uit vóór verbinding en tegen racisme en alle vormen van discriminatie in de samenleving. We vinden dat een belangrijke boodschap omdat dit onderwerp het DNA van het voetbal raakt: de liefde voor het voetbal brengt miljoenen mensen samen, maar door racisme en discriminatie worden sommigen uitgesloten. Het doel van de OneLove-campagne is daarom om gezamenlijk uit te dragen dat iedereen zich welkom moet voelen in het voetbal.meer »

12x gelezen

F.C. Right-Oh winnaar derby tegen Raamsdonk

13 maart 12:15  Duel in het laatste kwartier beslistmeer »

49x gelezen

DERBY DAY zondag 12 maart 2023

7 maart 8:15  Aanstaande zondag 12 maart speelt F.C. Right-Oh een derby thuis tegen Raamsdonk. In de kantine wordt het muzikaal verzorgd door DJAY JOORE en komt ook de volkszanger DONNY PONSEN zijn bekende nummers “Drink rode wijn en Het spel van de liefde” ten gehore brengen. Aanvang wedstrijd is 14.00 uur kom kijken naar de derby en genieten na de wedstrijd in de gezellige kantine van F.C. Right-Oh. meer »

95x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!