Business Club - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Business Club

Business Club

In 2008 is de Right-oh Businessclub opgericht  door Harold Bouwens, Ronald van Wanrooij en Marcel van Gils. De businessclub heeft als voornaamste doel om de voetbalvereniging te ondersteunen om te kunnen blijven investeren in kwalitatief hoogwaardige faciliteiten voor alle leden. Een ander belangrijk doel is het zorgen voor de verbinding van sponsoren onder elkaar in een informele setting, met als doel lering en vermaak en eventueel gebruik makend van elkaars zakelijke netwerk. Kortom; een gezellige informatieve middag/ avond.

Hierbij hebben we als doelstelling 2 activiteiten per jaar te organiseren in samenwerking met een van de leden. Dit kan variëren uit een business boost, bedrijfsbezoek, wedstrijd van het 1e tot een totale vip wedstrijd bij een van de topclubs. Bij ieder event proberen we het thema voetbal terug te laten komen op welke manier dan ook. De RIGHT-OH business club heeft inmiddels xx unieke leden.

Wilt u lid worden van de RIGHT-OH businessclub of er meer informatie over ontvangen dat kan via info.f.c.rightoh@gmail.com

Onderstaand het sponsorbord van de businessclub wat hangt in de kantine op ons sportpark.


Sponsorbord Business Club

 Harold Bouwens, voorzitter van de businessclub F.C. Right-oh en Joop de Jongh, voorzitter van de voetbalvereniging F.C. Right-oh, onthullen het business bord,.

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!