Vertrouwenspersoon - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Introductie vertrouwenspersoon Right-oh

Met ingang van het seizoen 2020-2021 heb ik de taak van vertrouwenspersoon hbinnen Right-oh op mij genomen. Dit is een nieuwe functie binnen Right-oh. Maar het is geen onbekend verschijnsel binnen sportverenigingen en in het bedrijfsleven. Bij mijn werkgever ben ik ook aangesteld als vertrouwenspersoon en heb als zodanig ervaring opgedaan in deze rol. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt binnen de vereniging en vrij kan bewegen zoals hij/zij is. De vertrouwenspersoon kan een bijdrage leveren aan de vereniging om dit veilige klimaat te waarborgen.

Over mijzelf: sinds mijn zoon(tje) Sem 5 jaar geleden lid is geworden van Right- oh, ben ik actief binnen de vereniging. Sindsdien ben ik (mede)leider van zijn elftal en heb ook een paar seizoenen training gegeven. Daarnaast zit ik in de organisatie van de zomerkampen en de Right-oh games.

Over de rol van vertrouwenspersoon kun je alles nalezen in het reglement dat is opgesteld. Hierin staat ook beschreven in welke situatie je contact met mij kunt opnemen. Belangrijk is om te benadrukken dat alle contacten vertrouwelijk zijn. Je kunt mij bereiken via 06-42737933 of per mail naar de Vertrouwenspersoon of via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

 

Huub Helmes

 

Huub Helmes vertrouwenspersoon

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!