Jeugdnieuws - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdnieuws

Jeugdnieuws

Teamindeling jeugd 2022-2023

1 juli 13:00  Beste ouders/verzorgers en spelers, Hierbij informeren wij jullie over de indeling van de jeugd voor het seizoen 2022-2023. Voordat we de indeling bekend maken, willen wij namens de jeugd TC alle leiders, trainers en vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar! meer »

188x gelezen

FC Right-Oh jeugd naar de camping!

23 juni 22:00  Het weekend van 17 tot 19 juni ging Camping Futbol Montane de Gertrude, na 2 corona jaren, weer open voor de Right-Oh jeugd. En hij was dik volgeboekt, maar liefst 170 staanplaatsen waren bezet. Daarmee het grootste Jeugdkamp van FC Right-Oh ooit! meer »

538x gelezen

Snotpinnekes toernooi FC Right-oh

27 februari 21:45  Zaterdag 26 februari was het weer zover. Het inmiddels traditionele Snotpinnekestoernooi. Een bont gezelschap energiebommetjes, zo’n 80 in totaal speelden dit toernooi in het zonnetje op het veld voor de kantine. Een gezellige boel zoals het hoort bij carnaval. Met dank aan alle vrijwilligers! Die foto’s zie je hieronder. meer »

264x gelezen

FC Right-oh JO17 Kampioen!

11 december 19:30  Na winst op RFC en verlies van TSC alsnog KAMPIOEN! Wat een spanning en wat een ontlading. Thom aan de dames van de kantine voor de flexibiliteit. Gefeliciteerd allemaal!meer »

172x gelezen

Kunstje ‘improviseren’ geeft mooie actieve Sinterklaasviering bij FC Right-oh!!

22 november 17:45  Stop een actieve Sinterklaas commissie, corona, de beste Sinterklaas van Nederland en ruim 100 Right-oh enthousiastelingen in een pot en dan weet je 1 ding zeker: Het wordt een uitdaging maar het komt goed! meer »

399x gelezen

BOS Advies sponsor van FC Right-Oh categorie JO7

14 september 11:00  Als je de website www.bos-adviesgroep.nl/ bezoekt snap je meteen waarom ze de JO7 categorie sponsoren. Daar staan namelijk pontificaal in beeld: ‘Het antwoord op de vraag van morgen!’ Ze kijken dus (ver) vooruit en zien de potentie in de ondernemende karaktertjes van onze jonge meiden en jongens. Dat onze Gerwin Kerstens daar verantwoordelijk is voor de kwaliteit zal ook meegeholpen hebben😊 meer »

155x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!