Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdnieuws

Jeugdnieuws

FC Right-oh JO17 Kampioen!

11 december 19:30  Na winst op RFC en verlies van TSC alsnog KAMPIOEN! Wat een spanning en wat een ontlading. Thom aan de dames van de kantine voor de flexibiliteit. Gefeliciteerd allemaal!meer »

66x gelezen

Kunstje ‘improviseren’ geeft mooie actieve Sinterklaasviering bij FC Right-oh!!

22 november 17:45  Stop een actieve Sinterklaas commissie, corona, de beste Sinterklaas van Nederland en ruim 100 Right-oh enthousiastelingen in een pot en dan weet je 1 ding zeker: Het wordt een uitdaging maar het komt goed! meer »

239x gelezen

BOS Advies sponsor van FC Right-Oh categorie JO7

14 september 11:00  Als je de website www.bos-adviesgroep.nl/ bezoekt snap je meteen waarom ze de JO7 categorie sponsoren. Daar staan namelijk pontificaal in beeld: ‘Het antwoord op de vraag van morgen!’ Ze kijken dus (ver) vooruit en zien de potentie in de ondernemende karaktertjes van onze jonge meiden en jongens. Dat onze Gerwin Kerstens daar verantwoordelijk is voor de kwaliteit zal ook meegeholpen hebben😊 meer »

75x gelezen

Spelregelbewijs

26 augustus 18:30  Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland heeft een positief effect. Eén van de allerbelangrijkste? Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel. Bovendien vergroot het juist toepassen van de regels de kans dat je als team winnend het veld verlaat. Met ingang van het seizoen 2014/’15 zijn spelers uit 1998 verplicht het spelregelbewijs te halen. Elk seizoen komt er een nieuw geboortejaar bij. Het maakt voetballers namelijk van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – de beslissingen van de scheidsrechter.meer »

49x gelezen

Laatste training Ukkies

18 juli 14:45  De laatste training van de Ukkies en nog even genieten van een lekker ijsje!meer »

79x gelezen

F.C. Right-oh start met de Right-oh Ukkies! Voetbal vanaf 4 jaar!

24 mei 12:45  Afgelopen zaterdagochtend is er een nieuwe activiteit gestart binnen voetbalclub F.C. Right-oh, genaamd de Right-oh Ukkies. Het doel van deze activiteit is om kinderen van 4 jaar (en 5 jaar met geboortejaar 2016) kennis te laten maken met het voetbal. Het samen spelen en plezier hebben, staat uiteraard voorop. De Ukkies spelen nog geen officiële wedstrijden, maar trainen alleen, om uiteindelijk door te stromen naar het ‘echte voetbal’ van de pupillen. meer »

457x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!