Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bestuursnieuws

Bestuursnieuws

NIEUW BESTUUR, NIEUWE VOORZITTER

20 november 12:00  Donderdag 19 november is de Algemene Ledervergadering van FC Right-Oh ‘corona proof’ georganiseerd in het Fort St Gertrudis. Meer dan 50 leden waren hierbij aanwezig. Naast de standaard agendapunten zoals het jaarverslag en de financiën werd er terug gekeken op een turbulent jaar. Vanwege corona maar bijvoorbeeld ook door het ontstaan van de interim bestuur oplossing. meer »

918x gelezen

Bericht voor ouders van en Right-oh leden

27 mei 16:00  Right-oh blijft nog even trainen! meer »

354x gelezen

Berichtgeving over sporten voor kinderen

28 april 9:45  Nadere berichtgeving over sporten voor kinderenmeer »

346x gelezen

Corona update vanuit het Bestuur

22 april 22:30  7,8 miljoen Nederlanders keken gisteren naar de persconferentie van Mark Rutte. Het zal inmiddels bij iedereen bekend zijn dat er een aantal Corona maatregelen versoepeld zijn. meer »

1094x gelezen

Mededeling vanuit een stil sportpark

13 april 9:15  Daar zit je dan als interim-bestuur! De handen uit de mouwen gestoken, plannen tot en met, alles was belangrijk! Dan komt er opeens een griepvirus uit China, dat heel snel uitgroeit tot een pandemie en een situatie creëert die (bijna) niemand zal vergeten. En dan wordt duidelijk dat gezondheid boven alles staat, er nieuwe helden opstaan en Nederland samen sterk is. Ook binnen onze vereniging heeft Corona om zich heen geslagen en ook nu nog wordt er nog tegen dit k#tvirus geknokt. Hopelijk brengen we deze pandemie samen tot een zo goed mogelijk einde. meer »

1280x gelezen

Bericht van de gemeente!

29 maart 12:45  Graag aandacht voor onderstaande mail van de burgemeester die we ontvangen hebbenmeer »

188x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!