Walking Football F.C. Right-Oh ten onder in Zundert

8 april 2024 14:00

Theo Velthoven

Grote nederlaag voor de mannen uit Den Berg

Woensdag 3 april moesten de mannen van F.C. Right-Oh tegen het Walking Footbal team van Zundert spelen. Het was een mooie ochtend en heerlijk voetbalweer. De mannen uit Den Berg wisten dat Zundert een goed samenspelend team had want een eerdere wedstrijd was ook al verloren, dus ze waren gewaarschuwd. En al gauw bleek dat Zundert het heft in handen nam. Ze combineerde goed en direct en binnen 5 minuten was de stand al 3-0. Right-Oh kreeg maar geen grip op het spel en probeerde de combinatie te vinden maar niks lukte. Zundert daar in tegen ging goed door en als je niet in je spel komt gaan er fouten gemaakt worden met de rust was het al 11-3 voor Zundert. In de rust spraken de mannen uit Den Berg af de bal directer te spelen en dat bracht wat rust in het team want er werd wel beter samen gespeeld dan in de eerste helft. De tweede helft kreeg Right-Oh wel wat minder goals tegen wat uit eindelijk de eindstand op 14-5 bracht. Een zware nederlaag die minder had kunnen zijn door het slechte spel van Right-Oh, doelpunters bij Right-Oh waren Bert en Frans en 1 eigen doelpunt van Zundert. De volgende wedstrijd is een toernooi in Breda op 1 mei.