FC Right-Oh en v.v. Molenschot delen de punten

16 april 2024 9:30

Theo Velthoven

Geen doelpunten voor beide teams

Zondag 14 april kwam v.v. Molenschot op bezoek bij F.C. Right-Oh, deze ploeg had net zoveel punten als Right-Oh maar het doelgemiddelde van de thuisploeg was beter en een overwinning zou mooi zijn. Right-oh begon aanvallend en het was al snel duidelijk dat Molenschot het op de counter ging spelen. Right-oh probeerde maar het opbouwen ging niet goed en zaten vol foute passes in of snel balverlies. In de 31ste minuut een aanval op rechts maar het schot van Beau de Wit ging voorlangs. Right-Oh probeerde wel maar mislukte bij de eindfase. Een voorzet van Jules Bossers die men niet wist te verzilveren en een kansje voor Molenschot waren nog de enige hoogtepunten van de eerste helft. Na de rust 2 verse krachten Erik van Huizen en Job van Seeters bleven achter in de kleedkamer en de vervangers waren Ruud van Dijk en Bob van Schijndel. Right-oh begon feller te voetballen en de kansen kwamen maar Molenschot bleef stug verdedigen, een schot van Siem Velthoven ging voorlangs maar ook een mooie combinatie tussen Siem Velthoven en Nick de Rooij waarbij de keeper de bal stopte. Een schot van Ruud van Dijk ging voorlangs en Right-Oh kreeg de bal niet tegen het net. In de 61ste minuut een voorzet van Nick de Rooij werd ingeschoten door Daniek Maas de keeper stopte de bal achter de doellijn maar het was een zuiver doelpunt de grensrechter van Molenschot hield de vlag omlaag en de scheidsrechter stond te ver af om het te constateren jammer dat had de 1-0 moeten zijn. Right-oh bleef de druk hoog houden, enkele schoten op de goal waren nog de hoogtepunten en het dieptepunt was de verdediger Vince van Hulst die zijn tweede gele kaart opliep in deze wedstrijd en het veld moest verlaten. Ondanks dat Right-Oh met 10 man stond was het toch de bovenliggende partij alleen helaas geen overwinning en het bleef bij een bril loze stand 0-0. De volgende wedstrijd is uit naar TVC Breda die ook  24 punten heeft net als Right-Oh dus dit wordt ook belangrijke pot voor de ploeg uit Den Berg aanvang wedstrijd 14.30 uur. Pupil van de week was Mink Snellen.