Stadsweg 1
4931HV
GEERTRUIDENBERG
tel. 0162-515986

31 oktober stond de derby Right-oh- RFC op het programma. Ondanks dat er slecht weer werd voorspeld en dat er door het bestuur van Right-oh aan de corona regels werd vastgehouden, waren er toch weer honderden supporters van beide clubs aanwezig. Helaas werd de wedstrijd geleid door een scheidsrechter uit onze gemeente en hier waren beide clubs niet zo blij mee. Hier had de KNVB beter naar moeten kijken. De spelers werden met veel vuurwerk en harde knallen ontvangen door de supporters. Onze mannen waren klaar om RFC goed weerstand te bieden, maar helaas na 3 minuten lag de bal in de goal van FC Right-oh. Er werd slecht verdedigd en RFC profiteerde daar goed van, 0-1. Dit was natuurlijk een grote tegenvaller, maar we hadden nog 87 minuten om het weer recht te zetten. En onze jongens gingen ervoor. Kansen voor Siem, Daniek en Dani. Na 30 minuten de eerste gele kaart voor RFC. Weer een vrije trap en weer een gemiste kans. Right-oh bleef de druk er goed ophouden. In de 43ste minuut werd de door gebroken speler Remco van Dongen neergelegd door een speler van RFC. Hier was zeker een gele kaart terecht geweest, misschien wel rood, maar niet vanmiddag. We kregen wel een vrije trap mee. Ook dit leverde helaas niks op. Vlak voor rust werd Siem ook nog getorpedeerd in het 16 meter gebied, maar ook hier zag de leidsman niets in. Na de rust wilde Right-oh weer gelijk de aanval opzoeken, maar dat lukte helaas niet. Het leek erop dat onze jongens al hun kruid al hadden verschoten in de eerste helft. RFC bleef lekker achterin hangen en maakte veel gebruik van de lange trap van achteruit. Het werd er allemaal niet beter op en toen het ook nog begon te regenen werd het helemaal droevig. De wedstrijd ging als een nachtkaars uit. Iedereen was ook blij dat de scheids affloot, zodat ze de warmte van de kantine konden opzoeken