Vandaag mochten we na een maand van onderbrekingen eindelijk weer eens de wei in!

Dat “wei” is meestal spreekwoordelijk maar vandaag schetsten deze drie letters precies de staat van het speelveld.

Mastermind The Bonecrusher kwam vandaag maar tot 13,25 spelers. de Lastige testte positief, De Punaise was eindelijk een keer niet op wintersport maar had er wel een virusje aan overgehouden, The Artist moest ergens de artiest uithangen en de houder van de Grote Afhaker Bokaal, De Yeti, tja die was er weer niet.

Overigens mag hij die bokaal alvast houden, niemand gaat nog in de buurt komen dit seizoen!

Zijn hoogtepunt bestond weer uit 1 zuip en 1 vreetfoto in de app op zaterdag.

In diezelfde app liet Vedette De Tovenaar op zaterdag rond middernacht weten nog even Breda onveilig te gaan maken, hij zag zijn kans schoon nu concurrent The Artist afwezig was.

De Kruk had na 525 dagen zijn tas weer eens bij maar leed wat aan “knollentuinvrees”en waagt volgende week een nieuwe poging.

Op de vroege zondagochtend werd er al gauw koers gezet naar Den Hout voor de wedstrijd tegen Irene ‘58 4.

Onder een lekker zonnetje werd er om 10 uur afgetrapt en binnen 5 minuten lag de bal al achter de Houtse keeper in het netje.

Na een mooie aanval belandde de bal via De Verlosser bij Tuf Tuf Jr. die feilloos binnenschoot, 0-1 en dus een bliksemstart.

Vele kansen en een kwartier later was aanvoerder De Verlosser wederom de aangever en werd er beheerst afgerond door Looike, 0-2!

Een kleine 10 minuten later rondde Looike nogmaals knap af alleen nu aan de andere kant van het veld en dus werd het 1-2.

Hierna was FC Treiterpen het een beetje kwijt, werd fout op fout gestapeld en voorkwam HJ Krijnen zelfs de 2-2.

Na rust kwamen Sneeuwvlokje en De Stofzuiger in het veld voor Keulen 2.0 en kandidaat nummer 6 en stelde FC Right-Oh 5 al gauw orde op zaken.

D’n Dretsert maakte de 1-3 en vlak daarna de 1-4 en dus was de wedstrijd al snel gespeeld.

Het balletje ging weer lekker rond en ook De Verlosser pikte nog een doelpuntje mee, 1-5, waarna D’n Dretsert zijn hattrick voltooide, 1-6!

Tussendoor had De Tovenaar nog een kans of 3 op zijn doelpunt gemist waarvan er toch minstens 2 in de categorie “moeilijker om hem te missen” vielen.

Met de al eerder besproken afwezigheid van één van zijn concurrenten dus een dubbel gemiste kans!

Met het laatste balcontact van de wedstrijd bepaalde de thuisploeg de eindstand op 2-6 en moest keeper HJ Krijnen toch nog een keer bewegen in de tweede helft.

Einde wedstrijd, spelers eraf, koeien erop.

Drie punten in de tas en in vliegende vaart het dorp weer uit!

Volgende week wacht Raamsdonk, thuis om 12:00 uur.