RIGHT-OH 5 - IRENE'58 4 - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

RIGHT-OH 5 - IRENE'58 4

RIGHT-OH 5 - IRENE'58 4

Right-oh 5 (zon)

4 - 0

Irene'58 4

Competitie

6e klasse 615

Datum

30 april 2023 10:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Het Bolwerk
Stadsweg 1
4931HV
GEERTRUIDENBERG
tel. 0162-515986

Waar collega grootverdieners als Josep Guardiola, Xavi Hernandez en Jurgen Klopp gewoon aan het werk waren besloot The Bonecrusher om zijn goedverdiende euro’s eens flink uit te geven tijdens een vakantie en was hij dus ook vandaag niet aanwezig.

Nu zijn de verdiensten bij de plaatselijke FC sowieso niet verkeerd en dus, telt u even mee, ontbraken ook de volgende spelers wegens “vakantie”:

1. HJ Krijnen
2. Het Eeuwig Talent (zou hij de weg naar ‘t Bolwerk nog weten?)
   3.  Het Raadslid
   4.  Sneeuwvlokje 
   5.  De Ploeg
   6.  Tuf Tuf Jr.
   7.   D’n Dretsert 

Nummer 2 en nummer 3 spanden de kroon en zijn voor het laatst gesignaleerd toen er in de kantine nog niet gepind kon worden.
Nummer 2, Het Eeuwig Talent, gaat tegenwoordig door het leven als Dirk Verbouwens. 

Binnen de technische staf ontbraken ook nog The Special One en Jappie Joo en dus moesten Adje Interim De Kruk, vlagger De Belchinees en verzorger Handige Harry het vandaag met z’n drieën zien op te lossen.

De echte fan zal ondertussen hebben opgemerkt dat beide keepers ontbraken, gelukkig was het 4e vrij en was Mike Kuijten zo vriendelijk om ons uit de brand te helpen.
Hetzelfde gold voor het broertje van The Artist, zodat we uiteindelijk toch nog 3,5 wissel  en een keeper hadden, bedankt jongens!

Mede dankzij de muzikale inbreng van kleedkamer DJ De Zeis was Mike meteen de eerste gastspeler met een eigen liedje (zelfs nog voor dat hij ook maar 1 minuut gespeeld had). 
Het “Kijk eens in de goal daar staat Mike Kuijten” op de melodie van “Jopie Vogelzang - Kijk ‘ns in m’n keel” schalde door de kleedkamer.

Adje Interim stuurde om drie over half elf de volgende spelers het veld in voor de wedstrijd die net als vorige week als tegenstander Irene’58 4 had (gemiddeld zo’n 20 jaar jonger).

Op doel: Magic Mike.
Achterin: Keulen 2.0, Mr. Miyagi, De Voyeur en De Zeis.
Het middenveld bestond vandaag uit: Het Beest, Looike, Face en Ravanelli.
In de voorhoede: De Verlosser en De Tovenaar, The Artist had zich ondanks de wekker en 48 gemiste oproep van aanvoerder De Verlosser verslapen en begon op de bank (naast zijn broertje).
Op diezelfde bank verder alleen nog De Kruk. 
De Stofzuiger moest eerst zakken vervangen en kwam pas in de tweede helft.

De tegenstander oogde ondanks de jeugdigheid niet bijster fit vandaag, zo stond er al één over te geven naast de dug-out en ook de Houtse vlagger had een snelcursus nodig om enigszins te doen alsof hij zijn tijdelijke vak verstond. 

Ook onder de Bergenaren wat minder fitte spelers maar ze waren er in ieder geval wel!

Na ruim een kwartier spelen kreeg de thuisploeg een vrije trap, Looike bediende De Verlosser die de 1-0 binnenprikte!

Nog geen minuut later liepen twee Irene spelers tegen elkaar op en kon Ravanelli zo door op de keeper en stond het ineens al 2-0!
Zijn eerste van het seizoen en het 100ste doelpunt van FC Right-Oh 5 in de competitie!

Aan de andere kant stond Magic Mike zijn mannetje in het doel en was vooral Mr. Miyagi weer erg goed achterin, zijn 40 jaar jongere tegenstanders kwamen er niet aan te pas!

Tegen het einde van de eerste helft gaf de keeper van de gasten een cadeautje weg, De Verlosser was zo vriendelijk om het uit te pakken, 3-0 en nummer 53! op zijn persoonlijke teller dit seizoen!

Na rust kwam The Artist in de ploeg voor de prima spelende De Tovenaar en was Ravanelli net voor rust al gewisseld vanwege en blessure.

Ook De Voyeur vroeg om een wissel zodat hij kon gaan doen wat hij het liefst doet, liggen in de zon, de juist gearriveerde De Stofzuiger was zijn vervanger.

Het tweede bedrijf was niet heel spannend meer, beide teams geloofden het wel een beetje en alleen Looike wist van dichtbij met hoofd nog te scoren na een voorzet van The Artist, eindstand dus 4-0!

Magic Mike hield dus de nul en heeft de lat weer hoog gelegd voor als HJ Krijnen terugkeert over twee weken in en tegen Papendrecht.

Zo won de thuisploeg voor de zesde keer op rij en de tweede plaats is gezien de stand binnen handbereik. 
Face maakte na ruim een jaar eindelijk weer eens 90 minuten en De Belchinees moet nodig zijn “sproeier app” updaten want het veld was kneiter hard! 

Tot over twee weken dus, aanvang 10:00 uur in Papendrecht.

#fcrightoh #kelderklasse #ikbenmikesnellenniet
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!