RIGHT-OH 5 - HARDINXVELD 2 - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

RIGHT-OH 5 - HARDINXVELD 2

RIGHT-OH 5 - HARDINXVELD 2

Right-oh 5 (zon)

6 - 1

Hardinxveld 2 (zon)

Competitie

6e klasse 615

Datum

10 april 2023 10:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Het Bolwerk
Stadsweg 1
4931HV
GEERTRUIDENBERG
tel. 0162-515986

Na de gewonnen topper van afgelopen week stond er vandaag een inhaalwedstrijd op het programma, thuis tegen Hardinxveld 2.

Op de burelen van de plaatselijke FC was het bericht dat deze “bible belt afvalligen” op 5 februari niet konden komen nog steeds niet binnengekomen, met als gevolg dat een heel elftal en scheidsrechter voor jan met de korte achternaam klaar stonden om 10:30 uur op die bewuste zondagochtend. 

Op wat personele “problemen” na was de grootste vraag voor coach The Bonecrusher vandaag dus, komen ze wel?

Die personele problemen dus, die vielen qua aantallen (3) wel mee, maar het betrof wel (afgerond naar boven) 73 procent van de doelpuntenproductie dit seizoen, namelijk aanvoerder De Verlosser en zijn kompaan The Artist.

De enige die er wel blij mee was luisterde naar de naam De Tovenaar en deze “de laatste der mohikanen spits” rook zijn kans, al werd dat ruiken enigszins belemmerd door de Aziatische smeerseltjes van Mr. Miyagi en Het Eeuwig Talent.

Zou hij zijn productie kunnen opschroeven van 1 naar 2 of misschien wel 3 en zo eindelijk de door hem zo gehate “Ed” passeren op de topscorerslijst?

Op het kantoor van de coach werd er ondertussen hard gesleuteld aan een strijdplan voor deze wedstrijd, om eenzame spits De Tovenaar maximaal te ondersteunen werd er gekozen voor optimale snelheid op de flanken met “full wing backs” aan beide kanten en echte dravers op de links- en rechtshalf positie.

Na de resultaten van de shuttle run en cooper test op de woensdagtraining nog eens nader bestudeerd te hebben kwam The Bonecrusher tot de volgende vleugels: op links als back De Zeis met voor hem Sneeuwvlokje en aan de andere kant Keulen 2.0 met als rechtshalf Mr. Miyagi.

Deze “Ferrari’s van De Kelderklasse” zouden de heilige boontjes overrompelen en De Tovenaar op zijn eilandje voorin van voldoende voorzetten voorzien zodat hij zijn magie kon laten zien! 

Terwijl half Nederland achter de vrouw aansjokte op een of andere aftandse woonboulevard traden de spelers van FC Right-Oh 5 dus om 10:30 uur aan op een verder ietwat verlaten sportpark ‘t Bolwerk.

Geheel conform strijdplan vlogen de Bergenaren erop en de arme Hardinxvelders wisten niet wat ze overkwam.

Datzelfde gevoel had ook De Tovenaar die al gauw last van zijn nek kreeg door de vele voorzetten van links en rechts.
Na 14,5 minuut kwam er weer zo’n voorzet van rechts, Mr. Miyagi was de afzender en tot afgrijzen van de doelman van de gasten viel de bal zo bij de tweede paal binnen, 1-0!

Net voor het half uur kreeg De Tovenaar een bal op zijn rug, de opstuitende bal kwam voor de voeten van Keulen 2.0 en de 2-0 was een feit.

In de rust moest Sneeuwvlokje zich helaas laten wisselen vanwege verrekte stembanden en Het Raadslid was zijn vervanger.
Ook de overige 6 wissels maakten trouwens opwachting.

Het tweede bedrijf was vrij eenzijdig, de thuisploeg ging vrolijk door op de ingeslagen weg en Hardinxveld was niet bij machte om het razendsnelle vleugelspel af te stoppen.

De 3-0 viel dan ook snel, eindstation was het hoofd van De Stofzuiger die hiermee de mythe uit de wereld hielp dat een doelpunt van hem garant stond voor een verliespartij.

Na een solo vanaf eigen helft scoorde De Voyeur de 4-0, ondanks 3 Hardinxvelders aan iedere arm bleef hij doorlopen en trof doel.
De wedstrijd was nu echt gespeeld.

Helaas lukt het HJ Krijnen ook vandaag weer niet om de nul te houden al kwam het tegendoelpunt volledig op conto van Het Raadslid die bij het uitverdedigen na een spaarzame corner zo godsgruwelijk mis peerde dat de bal loeihard achter de  verbouwereerde doelman verdween, 4-1.

De ondertussen met nekbrace spelende De Tovenaar was helemaal klaar met de vele, naar eigen zeggen, dramatische voorzetten en vloekte het uit bij de volgende bal in zijn richting!
Zijn directe tegenstander schrok zo van deze krachtterm dat hij de bal pardoes achter zijn eigen doelman kopte, 5-1 en het derde doelpunt dit seizoen van Ed!

Het slotakkoord was voor de vandaag onvermoeibare De Zeis, boven alles en iedereen uitzwevend als een Euraziatische kraanvogel kopte hij snoeihard de 6-1 binnen uit een overigens fantastische hoekschop van Het Raadslid.

De drie punten bleven dus in Geertruidenberg en zo blijft de strijd om de tweede plaats razend spannend!

Volgende week een uitwedstrijd tegen Madese Boys, aanvang 11:00 alwaar FC Right-Oh 5 in een fonkelnieuw uittenue zal aantreden, komt dat zien! 

#fcrightoh #kelderklasse #ikbenmikesnellenniet
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!