RIGHT-OH 5 - DVVC 2 - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

RIGHT-OH 5 - DVVC 2

RIGHT-OH 5 - DVVC 2

Right-oh 5

1 - 1

DVVC 2

Randy Febus (schot)
... (schot)

Competitie

Mannen beker reserve zondag poulefase Groep 7 067

Datum

4 september 2022 10:30

Scheidsrechter

J. Klaasen

Accommodatie

Sportpark Het Bolwerk
Stadsweg 1
4931HV
GEERTRUIDENBERG
tel. 0162-515986

RIGHT-OH 5  - DVVC 2

Op de laatste dag van de zomervakantie begon voor FC Treiterpen het nieuwe seizoen met een bekerwedstrijd thuis tegen DVVC 2.
Traditiegetrouw worden deze wedstrijden vooral gebruikt om “er weer een beetje in te komen” na maanden van zon, zee, strand, barbecueën en vooral veel bier.
 
Coach The Bonecrusher zag gedurende de zomermaanden zijn selectie met maar liefst 4 spelers worden uitgebreid. Mr Miyagi, Ravanelli en De Ploeg kwamen over van FC Right-Oh 4 en vanuit het 3e elftal kwam De Zeis over, één van de weinigen die niet iedere zondag moest tennissen. 
De technische staf werd uitgebreid met een extra Henk, bijnaam en functie omschrijving volgen nog.
 
De Yeti had na de laatste wedstrijd vorig seizoen zijn schoenen al gefrituurd en zal slechts bij hoge uitzondering nog in deze verslagen verschijnen, de overige elftalspelers hadden allen besloten er nog (minimaal) een jaartje aan vast te plakken.
 
Verder was er na beraad van de technische staf nog een naamswijziging, de naam “De Punaise” wordt per vandaag gewijzigd in “De Voyeur”.
 
De aanwezigheidsteller stopte vandaag pas bij 16 en dat was inclusief de 4 nieuwe aanwinsten.
De Voyeur zat in Zandvoort, Face nog in de lappenmand al gaat het de goede kant op en verwacht hij over een maandje weer op het trainingsveld te staan, De Tovenaar had zichzelf naar Texel getoverd, Het Beest moest koffers uitpakken van zijn vrouw en De Lastige had een zogeheten “camping blessure” al wist niemand precies wat dat inhield.
 
Nadat De Belchinees met zijn app de sproeiers op het B-veld had aangezet en zo alle hybride wormen rap verjoeg trapte de thuisploeg nog voor half elf af.
 
De eerste uitvaller kwam al na een kwartier, Mr. Miyagi’s pijp was leeg al zou dat ook kunnen komen door acclimatiseringsproblemen, hij was namelijk nogal geschrokken van de grote hoeveelheid dagelijkse berichten in de groepsapp en had zijn telefoon deze week al 24 keer moeten opladen.
 
Ook de 2e wissel diende zich aan, aanvoerder De Verlosser was het spuugzat en zo komen we ook meteen op de enige alinea die ik vandaag ga wijden aan de tegenstander en dat is eigenlijk al te veel.
 
Als je in een elftal speelt waar het schijnbaar normaal is om na te trappen, te spugen, proberen je tegenstander een kaart aan te naaien, bedreigen enz. enz. dan vraag ik me toch af met wat voor idee je op je vrije zondagochtend de deur uitstapt?
Dit soort uitschot zorgt ervoor dat je jezelf afvraagt: wat doe ik hier?
 
Nog even terug naar dit fantastische bekerpotje, op aangeven van The Artist maakte D’n Dretsert de 1-0, maar verder was het van Right-Oh zijde niet al te best.
 
Ook na rust werd het niet veel beter en werd het zelfs nog 1-1.
Tien minuten voor tijd sloeg de vlam weer in de pan en besloot de scheidsrechter maar af te fluiten.
 
Hopelijk was dit het eerste en laatste potje dit seizoen dat zo moet verlopen en volgt er volgende week een “normaal” verslag.
Tegenstander en gastheer is dan DIA 12, aanvang 10:00 uur.
 
#fcrightoh #kelderklasse #roadtomarkt36? #ikbenmikesnellenniet
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!