RIGHT-OH 5 - VCW 4 - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

RIGHT-OH 5 - VCW 4

RIGHT-OH 5 - VCW 4

Right-oh 5 (zon)

6 - 1

VCW 4

Competitie

6e klasse 615

Datum

21 mei 2023 10:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Het Bolwerk
Stadsweg 1
4931HV
GEERTRUIDENBERG
tel. 0162-515986

Terwijl de wasvrouw al van haar welverdiende zomerstop genoot, bedankt voor wederom een heel seizoen die zure shirts, broekjes en sokken wassen, traden de mannen van coach The Bonecrusher nog eenmaal aan op sportpark ‘t Bolwerk.

Ditmaal tegen hekkensluiter VCW, en vanwege   De clubkleuren van de Wagenbergers (rood/wit) speelde FC Right-Oh 5 vandaag voor de tweede keer in het zwarte uittenue.
Over smaak valt uiteraard te twisten maar het valt niet te ontkennen dat de heren er goed bijlopen. 

Vandaag stond er verder qua teamprestatie niets meer op het spel, de nummer 2 tegen de nummer 12 en ook de ploeg met de meeste doelpunten voor tegen het elftal met veruit het slechtste doelsaldo in de competitie. 

Individueel waren er nog wel enkele hoogtepunten en mijlpalen te bereiken en behalen.
Voor De Lastige en Sneeuwvlokje was het hun laatste wedstrijd in dienst van FC Right-Oh 5 en De Verlosser was hard op weg naar het historische aantal van 60 doelpunten in 1 seizoen.
Klein detail, hij moest er wel nog “even” 5 maken.

Het wedstrijdformulier was vandaag voor 100% gevuld (18 man) en slechts The Artist, De Ploeg en Looike ontbraken.

Op een kneiterhard B-veld (Oudenallen was er jaloers op geweest) traden beiden elftallen om 10:30 uur aan voor het slotstuk van deze competitie.

Op het bankje zaten in de eerste helft: HJ Krijnen, Mr. Miyagi, De Voyeur, Het Raadslid, Face, Ravanelli en De Lastige.
De rest stond dus op het veld.

Doordat assistent Handige Harry ziek was waren de bidons maar matig gevuld en na de wedstrijd zelfs enige tijd spoorloos, Harry we need you en beterschap!

Dit verslag wordt overigens vastgelegd na een ietwat langere 3e helft dan normaal, het zou dus zomaar kunnen zijn dat sommige details ontbreken of niet helemaal juist zijn. 

Zoals eigenlijk altijd scoorde FC Right-Oh 5 ook vandaag weer en het was aanvoerder De Verlosser die de ban brak, 1-0 en nummer 56!

Niet veel later keerde de Wagenbergse goalie een schot van D’n Dretsert en was De Kruk in de rebound trefzeker met zijn suikerbeen, 2-0!

De Tovenaar, wederom in de basis, kwam net kracht te kort van dichtbij en zag Ed steeds verder uit zicht verdwijnen.

Na rust maakte De Lastige voor het eerst en laatst dit seizoen zijn opwachting en verhuisde Sneeuwvlokje vanuit het doel naar de linkshalf positie.

Tien minuten na rust maakte De Verlosser uit een vrije trap de 3-0 en waren er nog 35 minuten over om het magische aantal van 60 doelpunten in 1 seizoen te halen!

Om een lang verhaal kort te maken, hij flikte het nog ook! Zowel de 4, 5 als de 6-0 kwamen van zijn voet en zo was de publiekswissel niet meer dan logisch!
Het seintje ging naar vlagger De Belchinees en de 60 bitterballen kozen in de kantinekeuken het ruime sop (lees frituurvet).

Even daarvoor waren De Lastige en Sneeuwvlokje al onder luid applaus van het veld gehaald en hangen zijn hun schoenen voorlopig aan de wilgen.

Helaas voor HJ Krijnen kreeg de tegenstander het nog voor elkaar om tegen te scoren, maar niemand die daar nog echt om maalde! Loop

Tot slot nog een kleine ode aan onze aanvalsleider, aanvoerder en topscorer:
“Luc, je bent een topper en ondanks dat je op maandagochtend een knie hebt die bij menig olifant niet zou misstaan weet ik zeker dat je er volgende seizoen weer bij bent en gaan we minimaal nog één keer voor dat kampioenschap, aangezien je zo ongeveer de helft van al onze doelpunten hebt gemaakt zou dat zonder jou onbegonnen werk zijn!

Tot zover de verslagen van dit seizoen, hopelijk hebben de vaste lezers er weer van genoten en over 3 weken volgen er vast nog wat foto’s en filmpjes van het teamuitje!

#fcrightoh #kelderklasse #ikbenmikesnellenniet
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!