MADESE BOYS 4 - RIGHT-OH 5 - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

MADESE BOYS 4 - RIGHT-OH 5

MADESE BOYS 4 - RIGHT-OH 5

Madese Boys 4

2 - 7

Right-oh 5

Competitie

6e klasse 615

Datum

16 april 2023 11:00

Scheidsrechter

P.A.F. Lapien

Accommodatie

Sportpark De Schietberg
Schietberglaan 10
4921VJ
MADE
tel. 0162-683968

Zes dagen na de paaswinst stond er een uitwedstrijd op het programma in Made tegen de plaatselijke boys. 

De social media afdeling van FC Right-Oh 5 had zich weer eens aangemeld voor een actie en deze keer werden er 20 fonkelnieuwe tenues aan de haak geslagen, beschikbaar gesteld door Unibet! 

Omdat de plaatselijke FC nu eenmaal in een ander merk voetbalt was de enige oplossing een reserve/uittenue.

Na kort beraad in de groepsapp werd het kleurenpalet ingesteld op zwart, zwart en zwart en hebben de All Blacks uit Nieuw Zeeland voortaan ook een subafdeling in Noord Brabant.

De huisdrukker voorzag het geheel van 40 FC Righ-Oh logo’s en het eindresultaat loog er niet om, keurige tenues.

Op een vijftal afwezigen na kon iedere speler vanochtend zijn persoonlijke tasje in ontvangst nemen en liepen de mannen er keurig bij, zwart kleedt tenslotte af zegt men.

Coach The Bonecrusher stuurde de volgende elf het veld langs de A59 op:
Op doel (in blauw): HJ Krijnen
Achterin: Keulen 2.0, de jarige De Voyeur, De Stofzuiger en De Zeis.
Het middenveld werd gevormd door: Ravanelli, De Ploeg, D’n Dretsert en De Kruk.
Voorin zoals wel vaker: The Artist en De Verlosser.

Op het bankie: Sneeuwvlokje, Mr. Miyagi, Tuf Tuf Jr. en Face die na ruim een jaar eindelijk weer zijn opwachting maakte in de wedstrijdselectie.

Geheel in het zwart dus, even wennen tegen in tegenstander in rood/wit, werd er om 11:00 uur afgetrapt. 

De tegenstander had vandaag duidelijk wat versterking uit andere elftallen maar na een ruim kwartier kwamen de gasten op voorsprong door een doelpunt van D’n Dretsert, 0-1!

Nog voordat de klok een half uur aangaf maakte The Artist er 2-0 van en leek niets een nieuwe overwinning in de weg te staan.

Een niet werkende buitenspel val zorgde echter voor een onnodige 1-2 al werd die matge snel hersteld toen aanvoerder De Verlosser voor de 1-3 tekende!

De gastheren wisselden er ondertussen op los en 1 van die wissels kreeg teveel ruimte en jakkerde de bal achter de verbouwereerde HJ Krijnen, 2-3.
Dit was tevens de ruststand.

Na rust kwam Sneeuwvlokje voor De Kruk, al was dat een beetje lood om oud ijzer. 
De vrouw van Sneeuwvlokje had namelijk al 7 centimeter ontsluiting (hij kon dus ieder moment weggeroepen worden) maar dat had de linkerschoen van De Kruk ook waardoor verder spelen enigszins bemoeilijkt werd. 

Verder moesten ook Ravanelli en Keulen 2.0 het veld ruimen en waren Tuf Tuf Jr. en Mr. Miyagi hun vervangers.

Niet lang na rust kreeg FC Right-Oh een vrije trap op een meter of 25 van het doel en sprak Henk “The Special One” op de bank de volgende woorden: “als die erin gaat dan krijgen jullie….. “ helaas maakte hij zijn zin niet af maar deed De Verlosser dat wel en tilde hij de stand naar 2-4!

Laatstgenoemde was samen met The Artist en D’n Dretsert een plaag voor de Madese verdediging en ook De Ploeg blonk uit op het middenveld.

In het laatste kwart van de wedstrijd gebeurde er nog een hoop, eerst werd De Verlosser weggestuurd, schudde hij zijn directe tegenstander af en maakte de 2-5!

Drie minuten later gaf The Artist voor vanaf rechts en kopte De Verlosser zijn 50e!!! doelpunt van dit seizoen binnen, 2-6!!

Dat was het sein voor vlagger De Belchinees om de kantine in Geertruidenberg in te lichten dat de 50 bitterballen vrij gelaten konden worden in de vetpan (een geheime afspraak die al een paar weken stond).

Het volgende hoogtepunt was de rentree van Face die na ruim een jaar blessureleed zijn rentree maakte op de grond waar zijn opa ooit een van de oprichters van Madese Boys was.

Het slotakkoord volgde toen mee opgekomen De Zeis op randje zestien werd neergehaalden de fanatieke scheidsrechter (bedankt voor het maken van de elftalfoto) de bal op de stip legde.
The Artist ontfermde zich over de strafschop en schoot de eindstand, 2-7, op het bord!

Volgende week wederom een uitwedstrijd, nu een gemeente verder tegen Irene’58.

#fcrightoh #unibetimpact #kelderklasse #ikbenmikesnellenniet
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!