RIGHT-OH 5 - RFC 3 - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

RIGHT-OH 5 - RFC 3

RIGHT-OH 5 - RFC 3

Right-oh 5 (zon)

4 - 1

RFC 3 (zon)

Competitie

6e klasse 615

Datum

5 maart 2023 10:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Het Bolwerk
Stadsweg 1
4931HV
GEERTRUIDENBERG
tel. 0162-515986

Nadat uw verslaggever vorige week het duel tegen de koploper miste vanwege buikgriep was het deze week helaas de beurt aan coach The Bonecrusher en vlagger De Belchinees om ziek thuis te blijven.

De selectie zelf miste De Ploeg vanwege een knieblessure, De Lastige was wederom als toeschouwer aanwezig en Face is op de weg terug.
En o ja, De Voyeur was weer eens op wintersport, al zal de vaste lezer hier niet of nauwelijks nog van opkijken, same shit different day.

De hoofdcoach was dus afwezig en zodoende werd Adje Interim weer van stal gehaald voor de thuiswedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst.

Rond de klok van half elf werd er afgetrapt op een vlak maar modderig B-veld.
In het eerste half uur gebeurde er niet zo heel veel, aan beide kanten vielen wat kansen en kansjes te noteren maar tot echte grote mogelijkheden kwam het nog niet.

Na een half uur kwamen de gasten op 0-1 toen de spits bij de tweede paal zo vrij in kon tikken. 
Het duurde echter niet lang voordat de stand weer gelijk was, op aangeven van The Artist draaide De Verlosser zich vrij en schoot zijn 41e doelpunt dit seizoen binnen, 1-1!
Dit was tevens de ruststand.

Na rust en met 3 verse krachten kwam de thuisploeg beter in het spel en dat resulteerde al snel in de voorsprong, nu op aangeven van D’n Dretsert die knap doorbrak aan de zijkant, maakte De Verlosser de 2-1!

De ruimtes op het veld werden groter en het was eigenlijk wachten op de 3-1.
Een kwartier later werd veruit de mooiste aanval van de dag bekroond met een doelpunt van D’n Dretsert, 3-1 dus en de wedstrijd leek al gespeeld.

Keeper HJ Krijnen had zeker in de tweede helft maar weinig te doen en de Bergse verdediging bleef vrij makkelijk overeind.

Vlak voor tijd maakte De Verlosser het nog iets mooier door zijn 3e en Right-Ohs 4e binnen te schieten, 4-1!

Zo bleven de 3 punten in Geertruidenberg, kwam de sponsor met zijn bak bier over de brug, kon Adje Interim weer even pochen met zijn ongeslagen status, heeft De Verlosser nu al meer gescoord dan vorig seizoen (met nog 10! wedstrijden te gaan) en is dit eigenlijk een vrij saai verslag vergeleken met voorgaande versies. 

Volgende week Waspik uit, aanvang 10:00 uur.

#fcrightoh #kelderklasse #ikbenmikesnellenniet
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!