Right-oh 5 (zon) - Hardinxveld 2 (zon) - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Right-oh 5 (zon) - Hardinxveld 2 (zon)

Right-oh 5 (zon) - Hardinxveld 2 (zon)

Right-oh 5 (zon)

-

Hardinxveld 2 (zon)

Competitie

6e klasse 615

Datum

5 februari 2023 10:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Het Bolwerk
Stadsweg 1
4931HV
GEERTRUIDENBERG
tel. 0162-515986

Na de klinkende 9-0 zege van afgelopen week stond er vandaag wederom een thuiswedstrijd op het programma, tegen de spaarzame ongelovigen uit Hardinxveld.

De animo op de woensdag training was wederom vrij matig te noemen, slechts Mr. Miyagi, HJ Krijnen, Het Eeuwig Talent en De Kruk wisten de weg naar Sportpark ‘t Bolwerk te vinden, dit viertal aangevuld met nog 3 participanten zorgde voor een warrige 3 tegen 4.

Op de vroege zondagochtend (tevens de verjaardag van onze trouwe sponsor) werd De Kruk opgeschrikt door alarmerende whats app berichten van coach The Bonecrusher, die was naar eigen zeggen niet fit en of De Kruk zijn Adje Interim jas weer eens aan kon trekken.

Zo gevraagd zo gedaan en rond kwart voor tien druppelden de overige 14 spelers, Handige Harry en stand-in vlagger Face binnen. 

Het lijstje met afwezigen was vandaag dus niet al te groot alleen Het Eeuwig Talent (mocht eindelijk eens mee naar een echt voetbalstadion), Looike (moest weer flesjes babymelk maken van zijn vrouw) en De Pantoffel (nog herstellende) ontbraken.
De Lastige was wederom als toeschouwer aanwezig. 

Onder aanvoering van De Zeis, die meestal zo’n 46,5 minuut voor de aftrap verschrikkelijk omkleed drang krijgt en met de muzikale omlijsting van kersverse vader De Tovenaar stond niets een lekker potje voetbal nog in de weg.

Vandaag dus geen idee exotische sambalsmeersel luchten uit de hoek van Het Eeuwig Talent en ook geen zwaveldampen ernaast afkomstig van De Pantoffel, het was allemaal vrij gemoedelijk.

De Verlosser rookte nog een peukie, HJ Krijnen was een keer niet als laatste aanwezig en De Voyeur verruilde zijn regenboog sokken voor de blauwe plaatselijke FC kousen.

Ravanelli en The Artist waren verbaasd dat de opstelling zo werd opgedreund en nu eens niet uit de 15 kilo wegende tactische map van The Bonecrusher kwam.

Op het B-veld hobbelden de oudjes wat rond en schoten de nog wat jongere goden weer uit alle standen op HJ Krijnen die lekker in vorm was na een weekje rust.

Er ontbrak echter nog 1 ding, een tegenstander…
Nadat de aanvangstijd al was verstreken werd er besloten om maar een te gaan informeren.
De Belchinees gebruikte zijn hele arsenaal Xiaomi’s (China’s grootste telefoonmerk), Oppo’s en Huawei’s om de 3 bekende Hardinxvelder nummers plat te bellen, helaas zonder resultaat.
Ook The Bonecrusher en De Kruk kregen geen gehoor.

De kantine van deze zaterdagvereniging was bij een uitwedstrijd van het enige zondag-elftal uiteraard gesloten en schijnbaar deden ook de gsm signaal jammers van vader pastoor hun werk naar behoren.

Dus aan onze lieve Hardinxvelders, is het nu zo moeilijk om even te laten weten dat jullie niet komen, om wat voor reden dan ook? Scheelt een hoop ergernis namelijk! 

Zo dropen de meeste spelers al snel af, was De Zeis als eerste (witheet) verdwenen en profiteerde het 3e elftal meteen door dankbaar gebruik van het spitsenduo The Artist / De Verlosser te maken.

Volgende week wacht HZ’75 in Hooge Zwaluwe, mochten we toch niet kunnen onverhoopt, dan bellen we wel even hoor!

#kelderklasse #fcrightoh #ikbenmikesnellenniet
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!