Op de dag dat Adriaan (ja die van Bassie en Adriaan) zijn 80e verjaardag vierde traden de mannen van coach The Bonecrusher weer aan in de competitie, ditmaal in en tegen Raamsdonk.

Qua blessures blijft het stuivertje wisselen en ook het aantal chronisch geblesseerden is in aantal onverminderd.
Dankzij de breedte van de selectie stonden er ook vandaag toch weer 14 op de lijst en dat was zelfs zonder de meest brede, De Yeti.
Overigens wordt hier op “breed” van voor naar achter gedoeld en niet op breed van links naar rechts.

Omdat de temperatuur dit weekend ruim boven de leeftijd van Keulen 2.0 uitsteeg kon op zondagochtend in de korte broek de klok verzet worden en was een ieder ruimschoots op tijd aanwezig op sportpark ‘t Bolwerk.

Vanaf daar ging de tocht over de brug,  het dorp door, werd een tiental koeien gepasseerd en was de eindbestemming vandaag zo bereikt.

Tegenstander Raamsdonk 5 had de nodige versterkingen uit Raamsdonk 2 opgetrommeld en was dus vandaag een soort Raamsdonk 3.5.

Onder toeziend oog van de 5G Goeroe werden de volgende elf namen de wei ingestuurd.

Op doel: HJ Krijnen, volgens criticasters heeft hij De Aal benaderd voor een persoonlijk sponsorschap gezien het aantal malen “vissen” in de afgelopen weken.
Achterin De Zeis, Looike, De Stofzuiger en Het Raadslid die veel meters maakte maar ook de enigszins ruzie met zijn eigen benen leek te hebben.
Het middenveld werd bevolkt door Ravanelli, De Ploeg, D’n Dretsert en onze eigen babbelbox Sneeuwvlokje.
Voorin het vertrouwde duo The Artist/De Verlosser.

De Belchinees was vandaag niet in staat om de vlag te hanteren, zijn vervanger Keulen 2.0 deed dit uitstekend en volgens sommige supporters langs de lijn moet eerstgenoemde de komende weken pieken om zijn plek te behouden.

Bankbewoners van vandaag: Bank de Bruin alias De Tovenaar, De Voyeur en Tuf Tuf Jr.

Om klokslag elf uur werd er afgetrapt op het hoofdveld en al in de 3e minuut leek Right-Oh 5 op voorsprong te komen toen The Artist op een steekbal van De Verlosser de Raasmdonkse goalie omspeelde maar zijn poging via de buitenkant van de paal achter zag gaan.

Uw razende reporter telde in de eerste tien minuten toch zeker 5 behoorlijke kansen, maar het was telkens net niet.
de thuisploeg kwam er eigenlijk niet aan te pas maar kwam na 20 minuten bij de eerste beste mogelijkheid toch op voorsprong, 1-0.

Ondanks dat bleef het spelbeeld onveranderd en was het wachten op een doelpunt van FC Treiterpen.

Na nog een handvol onbenutte mogelijkheden en een dozijn verkregen hoekschoppen was het wie anders dan De Verlosser die in de 38e minuut de gelijkmaker binnen knalde, 1-1!
Het schot sloeg als een kanonskogel via de onderkant van de lat in achter de verbouwereerde doelman van de thuisploeg.

Nog geen 5 minuten later stuurde De Verlosser de herstelde D’n Dretsert weg en deze wist wel raad met de geboden mogelijkheid en maakte vlak voor de thee de 1-2!

Na rust en 2 wissels zakte het tempo even wat in maar kwam de voorsprong eigenlijk geen moment in gevaar, het was wachten op de genadeslag.
Kans na kans volgde maar telkens stond het vizier net niet op scherp of zat er nog een Raamsdonks been tussen, mede hierdoor was de einstand qua corners ongeveer 2-48.

Een kleine tien minuten voor tijd werd De Verlosser vanaf eigen helft weggestuurd richting vijandelijk doel en was daar dan eindelijk de 1-3!

Volgende week weer een thuiswedstrijd, om 10:30 uur wordt er afgetrapt tegen de kampioen van afgelopen seizoen, Dussense Boys 3.