RIGHT-OH 5 - WASPIK 5 - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

RIGHT-OH 5 - WASPIK 5

RIGHT-OH 5 - WASPIK 5

Right-oh 5 (zon)

1 - 3

Waspik 5

Sam Knoop (schot)

Competitie

6e klasse 615

Datum

16 oktober 2022 10:30

Scheidsrechter

J. Klaasen

Accommodatie

Sportpark Het Bolwerk
Stadsweg 1
4931HV
GEERTRUIDENBERG
tel. 0162-515986

Op deze schitterende herfstzondag stond er een thuiswedstrijd op het programma tegen Waspik 5.

‘s Woensdags was er weinig trainingsanimo en later in de week had coach The Bonecrusher de nodige moeite om überhaupt elf namen op papier te krijgen.
Het lijstje met afwezigen dan wel geblesseerden was bijna langer dan dat van de beschikbare spelers.

Opvallendste naam en nieuwkomer in de lappenmand was de toch altijd topfitte D’n Dretsert, navraag bij de medische staf leerde dat hij was geopereerd vanwege een gaatje in zijn trommelvlies.

De Ploeg was vandaag ook buiten het veld scherp en had A. de hoop dat D’n Dretsert het nu voortaan wel zou horen als er door een medespeler om de bal werd gevraagd en B. ook een hele logische verklaring voor de opgelopen blessure, namelijk het naast de nogal praatgrage Sneeuwvlokje spelen op het middenveld.

Op vrijdagavond was het al dolle boel in de Bergse kantine tijdens een speelronde van 35+, 45+ en dames 30+.
De tas met tenues werd per ongeluk meegenomen door een Raamsdonkse 30+ speelster en zo werd het zaterdag nog een race tegen de klok en met de wasmachine voor de familie Tuf Tuf.

De Voyeur keek ondertussen in de kantine zijn ogen weer uit en kon het niet laten af en toe een fotootje te delen in de groepsapp. 
Op zijn vraag: “wie herkent deze?” bij een foto van een damesonderstel antwoordde De Kruk de volgende ochtend met een foto van hetzelfde paar schoenen en de tekst: “ik, dat is mijn zusje!” tot grote hilariteit van de anderen.

Op zondagochtend had de technische staf na behoorlijke inspanning toch de beschikking over 13,5 spelers, inclusief de twee gastspelers Karo en Merijn, waarvoor dank!

Op het B-veld was het jaarlijkse “zandstrooi moment” alweer geweest tot ongenoegen van de liefhebbers van een goede sliding.

De tegenstander van vandaag beschikte over enkele zeer jonge spelers voorin zodat het met name op rechts een soort opa - kleinzoon duel werd met Mr. Miyagi vs snotneus 😉.

Via één van die snelle “snotneuzen” kwamen de gasten echter wel op voorsprong na een klein kwartiertje, 0-1. 
Ook hierna waren de beste mogelijkheden voor Waspik 5 en liep het bij FC Right-Oh 5 niet echt.

Dit veranderde aan het einde van de eerste helft toen de lat en de paal geraakt werden en ook de Waspikse keeper een flinke sta in de weg bleek.
Zelfs de toegekende strafschop werd gestopt en zo faalde Het Eeuwig Talent dus vanaf elf meter.

Na rust en de gebruikelijke wissels kwam de thuisploeg beter in het spel maar het was Waspik dat uit een, in de tweede helft schaarse, aanval scoorde.
0-2 en dus moest de achtervolging nu echt ingezet worden.

Vele pogingen volgden maar het was telkens net niet totdat The Artist scoorde, 1-2.
Met enkele puike reddingen hield de goalie van de gasten zijn ploeg echter verder op de been en vlak voor tijd zorgde een counter nog voor 1-3.

Volgende week de 2e ronde van de beker, thuis tegen ZBC ‘97 5.
Aanvang wederom 10:30 uur.

#fcrightoh #kelderklasse #ikbenmikesnellenniet
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!