Hardinxveld 2 (zon) - Right-oh 5 (zon) - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hardinxveld 2 (zon) - Right-oh 5 (zon)

Hardinxveld 2 (zon) - Right-oh 5 (zon)

Hardinxveld 2 (zon)

2 - 6

Right-oh 5 (zon)

2'
Sam Knoop (schot)
4'
Sam Knoop (schot)
15'
Luc Oudzegel (schot)
21'
Sam Knoop (schot)
... (schot)
30'
78'
Sam Knoop (schot)
81'
Luc Oudzegel (schot)
... (schot)
84'

Competitie

6e klasse 615

Datum

25 september 2022 10:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Sluisweg
Sluisweg 131 A
3371ET
HARDINXVELD-GIESSENDAM
tel. 0184-612956

HARDINXVELD 2 - RIGHT-OH 5


Zodra de herfst officieel is ingetreden weet je één ding zeker, de competitie staat weer op het punt van beginnen.
 
In onze overwegend Brabantse competitie zijn er ieder jaar wel één of meer Zuid Hollandse uitzonderingen en de eerste stond vandaag op het programma, Hardinxveld uit.
 
In dit dorp staan meer kerken dan er voetbalvelden liggen en dus kwamen we om half tien ‘s ochtends al hordes net geklede mensen tegen die allemaal de andere kant op gingen.
 
De zeven Bergse auto’s bereikten echter ongeschonden het Sportpark, zelfs Het Eeuwig Talent raakte deze keer geen dominee.
 
De aanwezigheidsteller tikte vandaag 14 keer, voor de lijst van afwezigen en geblesseerden verwijs ik u naar het verslag van vorige week plus twee extra gevallen die hieronder kort belicht worden.
 
Op de vroege zondagmorgen haakte de vervanger van de vervanger van doelman HJ Krijnen af en dus had The Bonecrusher toch wel een kleine uitdaging.
 
Pogingen om De Yeti (voor het eerst aanwezig dit seizoen) in het doel te krijgen zodat dit alvast half “gevuld” was faalden jammerlijk.
Uiteindelijk pakte D’n Dretsert de handschoenen op, waarvoor onze hartelijk dank.
Tot opluchting van HJ Krijnen hield hij overigens de nul niet.
 
De andere afwezige was Mr. Miyagi die tijdens zijn dagelijkse “mep 15 bakstenen doormidden met je blote handen” in zijn ribben geraakt werd door rondvliegende brokstukken en nu een paar weken zal moeten toekijken.
 
Op wederom een plastic veld, deze keer afgeblust met kurk in plaats van rubber, schoot FC Right-Oh 5 uit de startblokken en binnen 2 minuten kon de Hardinxveldse goalie al vissen, op aangeven van De Verlosser maakte The Artist 0-1!
 
In de 4e minuut was het weer raak en weer was het The Artist die scoorde, 0-2!
 
De gasten gingen vrolijk verder, het balletje ging lekker rond, en na een kwartiertje scoorde topscorer De Verlosser de 0-3 op aangeven van rots in de branding De Ploeg die wederom uitstekend speelde.
 
Na een minuut of 20 maakte The Artist zijn 3e al, uiteraard op aangeven van zijn collega spits, en dus 0-4.
 
Na een half uurtje deed Hardinxveld iets terug,  na geschutter achterin moest D’n Dretsert meteen vissen, tot nog toe had hij weinig tot niets te doen gehad.
 
De overige kansen voor rust werden helaas niet benut en zo was de ruststand 1-4.
 
Na rust en de gebruikelijke wissels kakte de wedstrijd wat in, FC Right-Oh was minder dominant en Hardinxveld leek vandaag niet beter te kunnen.
 
Na ruim een half uur spelen in de tweede helft zorgde een opleving van 3 minuten van duo The Artist - De Verlosser voor de 1-5 en de 1-6  en viel aansluitend ook nog de 2-6.
 
Minpuntjes waren er ook, Ravanelli viel geblesseerd uit na een invalbeurt van 8 minuten en 36 seconden, De Voyeur had last van zijn kuit en bij Tuf Tuf Jr. deed alles pijn aan het einde van de tweede helft.
Hopelijk vallen de blessures enigszins mee.
 
Volgende week komt HZ’75 3 op bezoek, aanvang 10:30 uur.
 
#fcrightoh #kelderklasse #roadtomarkt36? #ikbenmikesnellenniet
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!