RIGHT-OH 5 - DUSSENSE BOYS 3 - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

RIGHT-OH 5 - DUSSENSE BOYS 3

RIGHT-OH 5 - DUSSENSE BOYS 3

Right-oh 5 (zon)

3 - 1

Dussense Boys 3

Luc Oudzegel (kopbal)
46'
Luc Oudzegel (kopbal)
46'
Luc Oudzegel (schot)
84'

Competitie

6e klasse 615

Datum

6 november 2022 10:30

Scheidsrechter

L. Klaasen

Accommodatie

Sportpark Het Bolwerk
Stadsweg 1
4931HV
GEERTRUIDENBERG
tel. 0162-515986

Vandaag de wedstrijd tegen de kampioen van afgelopen seizoen, Dussense Boys 3 (daar konden uiteindelijk zelfs de meest ongegeneerde valsspelers niets aan veranderen). 

Buiten de traditionele blessuregevallen was er vandaag ook positief nieuws, Het Eeuwig Talent had de rugpijn doorstaan en was weer fit genoeg voor in ieder geval een helftje. 

Van de aankopen dit seizoen was ondertussen weinig “fits” meer over, alleen De Ploeg was nog present, zij het met 2 tassen vol braces, bandages en ander hulpmiddelen. 

De ene tas (met een grote R erop) was voor het rechterbeen, de andere tas (met een grote L erop) voor jawel, het linkerbeen. 

De Belchinees had hem voorzien van een eigen sleutel voor de kleedkamer zodat ook De Ploeg op tijd op het veld kon staan. 

Terwijl diezelfde De Belchinees nog snel even de lijnen trok op het B-veld stuurde coach The Bonecrusher de volgende elf het hybride veld op: 

Op doel Sneeuwvlokje als vervanger van de afwezige HJ Krijnen, zou dat weer “de nul” betekenen? 
Achterin van rechts naar links: Keulen 2.0, die nog even wat tips en tricks van “Ome Jeroen” kreeg, Looike, De Voyeur en good old De Stofzuiger. 
Het middenrif bestond uit D’n Dretsert, De Ploeg (in vol ornaat), de half fitte Tuf Tuf Jr.  en Het Raadslid die vooral veel moeite met zichzelf had en een ontbijtje van paracetamol en ibuprofen had genuttigd tegen zijn kater. 
Voorin het bekende duo, De Verlosser en The Artist, de maagjes wederom lekker gevuld met een traditioneel sportontbijt bij restaurant De Gele Bogen. 

Om 10:29:36 uur werd er afgetrapt en de eerste kans was al heel snel voor de thuisploeg, een kopbal van The Artist miste net doel. 

Aan de andere kant was de eerste beste uitbraak van Dussense Boys meteen raak, daar ging de nul van Sneeuwvlokje, en zo werd het in de 6e minuut 0-1. 

De gasten trokken zich terug rondom het eigen zestienmeter gebied en gokten vanuit de tegenaanval op hun 2 spitsen van wie er 1 vrij rap was, zo ondervond ook De Voyeur. 

De beste kansen waren echter voor FC Right-Oh 5 dat via Het Raadslid en De Verlosser twee goede mogelijkheden kreeg. 

Ook de gasten kregen vervolgens nog een aardig mogelijkheid maar misten de kans op 0-2. 

Een inzet van Het Raadslid werd van de lijn gehaald door een Dussense verdediger en een kopbal van De Verlosser ging voorlangs. 

De orakeliaanse uitspraak van Het Raadslid na het rustsignaal “ooh best lekker gevoetbald” wilde ik u niet onthouden. 

In de rust greep The Bonecrusher in een haalde de gehavende Tuf Tuf Jr. en Keulen 2.0 naar de kant. 
Het Beest en Het Eeuwig Talent waren hun vervangers. 

Meteen na rust een voorzet van The Artist van de linkerkant en bij de tweede paal kopte De Verlosser de langverwachte 1-1 binnen! 
Met recht een bliksemstart in de tweede helft! 

Ook nu was de thuisploeg de bovenliggende partij en de gasten kwamen iets meer uit hun loopgraven tevoorschijn. 

D’n Dretsert had het ondertussen weer eens met wat tegenstander en de scheidsrechter aan de stok en mocht met geel even 10 minuten afkoelen. 

Ondanks het veldoverwicht viel de 2-1 pas na een half uur spelen toen De Ploeg met een lange bal De Verlosser bereikte en die de ietwat weifelende keeper passeerde! 

In het laatste kwartier gebeurde er ineens vanalles, nog geen 3 minuten na de 2-1 viel ook de 3-1 toen Het Raadslid toch nog een bal perfect raakte en zo De Verlosser wegstuurde die wel raad wist met deze buitenkans! 

Vervolgens leek Het Beest op weg naar de 4-1, omspeelde de keeper, nam toen de verkeerde afslag en belandde geblesseerd over de achterlijn. 

Ook de ingevallen De Tovenaar (viel eerder al op met een heuse kopbal trouwens) kreeg nog een kans en schoot voor het eerst dit seizoen op doel, helaas werd zijn inzet gepakt door de keeper. 

Het eindigde met 10 tegen 10 toen zowel een tegenstander als The Artist geel kregen na wat krachttermen en het nodige duw en trekwerk. 

De 3 punten beleven dus op Sportpark ’t Bolwerk en de tweede helft was vandaag best aardig te noemen. 

Volgende week geen wedstrijd vanwege de intocht!

#fcrightoh #kelderklasse #ikbenmikesnellenniet
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!