RIGHT-OH 5 - MADESE BOYS 4 - FC Right-oh

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

RIGHT-OH 5 - MADESE BOYS 4

RIGHT-OH 5 - MADESE BOYS 4

Right-oh 5 (zon)

9 - 0

Madese Boys 4

Competitie

6e klasse 615

Datum

29 januari 2023 10:30

Scheidsrechter

J. Klaasen

Accommodatie

Sportpark Het Bolwerk
Stadsweg 1
4931HV
GEERTRUIDENBERG
tel. 0162-515986

Vers uit de losse pols van onze eigen coach, het verslag van de vandaag gespeelde wedstrijd:

Vandaag zondag 29 Januari 2023, op de geboortedagen van bekenden als Tom Selleck bekend van Magum P.I. (zo koud was het wel als een magnum) en Belgisch Spaanse zangeres Belle Perez mochten we na een (lange) winterstop weer de wei in tegen die andere club over die andere brug Made.

Met het heugelijke nieuws dat onze eigen Tovenaar gisteren vader was geworden van dochter Hanna en vandaag dus niet aanwezig was gingen we beginnen aan het vervolg van de competitie. Normaals gefeliciteerd Tovenaar namens ons allemaal , lekker getoverd ! ! !

Bij het betreden van de kleedkamer diende de eerste wissel zichzelf al aan.
De Ploeg alias “de brace” ofwel Wanny van W. voelde zich nog minder fit als voor de winterstop. Dit kwam mede door dat hij de avond ervoor dacht dat wijn minder snel gedronken werd als bier, niet dus. Ook de nodige shotjes en andere lekkernijen waren hier dus mede de oorzaak van dat hij even verstek liet gaan de eerste helft.

Vandaag langs de lijn Bonecrusher, Jappie Joo en handige Harry. Mourinho (The special one ) alias Henk in dat soort Groen zat met invaller van vorig seizoen Rossi in Madrid om wat talenten te scouten. De Belchinees had slaag gehad van mevrouw de Belchinees en bij hem was het spontaan in de nek geschoten dus kon de vlag niet hanteren. Face bood zich gelukkig aan om wat meters te maken langs de lijn en weer wat minuten te maken inclusief vlag, daarvoor dank !

Vandaag met Sneeuwvlokje op goal omdat HJ Krijnen om nog onbekende reden verstek moest laten gaan. Bedank Sneeuwvlokje voor de opoffering weer, klasse pot gepraat en gekeept vandaag !

Ook Adje interim alias Krukkie was afwezig omdat hij bezoek had van hoest,kuch en griep perikelen.

We begonnen goed aan de wedstrijd en binnen het half uur stonden we met 5-0 voor.
Op sommige momenten wisten de boys uit Made niet waar ze moesten kijken..  Mede dankzij 2 goede en snelle inworpen van de Artist op onze Verlosser werd deze snelle voorsprong bereikt.  We gingen dus ook met een dik verdiende 6-0 de rust in.

Na rust was het begin wat tam en werd de wedstrijd even gestaakt omdat de Madese keeper een tuttertje van de Verlosser wilde keren maar hierbij één of meerdere vingers niet helemaal goed achter de bal kreeg. Met als gevolg vinger(s) die niet meer stonden zoals ze moesten staan.
Voor degene die het zich afvragen, nee het was geen goal, de beste man hield hem eruit.
Beterschap voor de goallie van Made !

De artist was ondanks zijn gemiste kansen belangrijk met 5 assists en 1 goal met z’n buik vandaag. Ja u leest idd met zijn buik, zijn voeten  deden vandaag niet echt wat zijn hersens wilde….. Zelfs over zijn doelpunt is discussie want 60% geloofd nog steeds in een eigen goal van hun vervangende goallie.

We maakten er nog 3 bij en de uitslag die op het scorebord prijkte was dus 9-0.

Doelpuntenmakers waren:
6 x de Verlosser
1 x de Artist
1 x de Dretsert
1 X Looike.

Volgende week 5 Februari vervolgen we onze weg thuis tegen Hardinxveld , aanvang 10.30 uur…..

#fcrightoh #kelderklasse #ikbenmikesnellenniet
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!